Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konkurs dożynkowy (Nidzica)
discoteq • 2022-08-30, 15:40
Konkurs "sołectw" na tegorocznych dożynkach (27.08.2022)... Idealne zabawy na imprezy rodzinne (z dziećmi)...

Dożynki to ludowe święto połączone z obrzędami dziękczynnymi za ukończenie żniw i prac polowych. Zgodnie z tradycją mieszkańcy najpierw biorą udział w mszy świętej, a następnie odbywają się zabawy obfitujące w liczne konkursy.

podpis użytkownika

KACAPY i UKRY =

PRZYJMOWANIE UKARIŃCÓW W TAKICH ILOŚCIACH, TE ROZDAWNICTWO,
TO BYŁ JEDEN Z NASZYCH NAJWIĘKSZYCH BŁĘDÓW CZASÓW TERAŹNIEJSZYCH.
Zgłoś
szpunar85 2022-08-31, 10:25
~VeIture napisał/a:

Jakbyście oglądali marsz pederastów ze sprzętem lgtvhd+ gdzie miachał z kubą za gołe dupy się macają 40cm wibratorami to byście klaskali i płakali z zachwytu jakie to k🤬a nowoczesne a nie zaścianek co dla jaj łyżką wali w patelnię na dupie baby.

Chyba jakiegoś innego sadistica czytasz, albo Ci się pomyliło z onetm. Żywcem nikt tu by nie klaskał czegoś takiego.
Zgłoś
SanEscobar94 2022-08-31, 10:25 2
slaveyy napisał/a:

No ale co Ty k🤬a porównujesz? Co ma głupia zabawa do kościoła?

No przecież "woke culture" to głównie gówniaki, które właśnie nie za bardzo wiedzą co chcą powiedzieć i co myślą, ale chcą brać udział w czymś ważnym, a że trafiły się czasy pedałów to będą brać udział w tym. Ostatnio miałem rozmowę z koleżanką z pracy. Grzecznie, kulturalnie, opowiedziała mi jak to ją wkurza, że geje w Polsce nie mogą czuć się bezpiecznie, ale nie potrafiła podać chociaż jednego przypadku z całego swojego żyćka, gdzie gejuch został potraktowany jakkolwiek inaczej niż hetero. Tak czy tak stwierdziła, że jestem zacofany i elo.
Zgłoś
skkkkkuczysynek 2022-08-31, 10:58
wieśniackie świeto dla wieśniaków, widac ze same buraki
Zgłoś
S................e 2022-08-31, 11:01
SanEscobar94 napisał/a:

No przecież "woke culture" to głównie gówniaki, które właśnie nie za bardzo wiedzą co chcą powiedzieć i co myślą, ale chcą brać udział w czymś ważnym, a że trafiły się czasy pedałów to będą brać udział w tym. Ostatnio miałem rozmowę z koleżanką z pracy. Grzecznie, kulturalnie, opowiedziała mi jak to ją wkurza, że geje w Polsce nie mogą czuć się bezpiecznie, ale nie potrafiła podać chociaż jednego przypadku z całego swojego żyćka, gdzie gejuch został potraktowany jakkolwiek inaczej niż hetero. Tak czy tak stwierdziła, że jestem zacofany i elo.

Tak samo grzecznie z nią rozmawiałeś?

slaveyy napisał/a:

O jakiej hipokryzji ty mówisz? Obleśne pedały z dupa na wierzchu, z dildami, i innymi dziwactwami na tęczowych paradach różnią się chyba od głupiej zabawy stukania w patelnię.

Różnią się tylko tym kościołem. Reszta tak samo poj🤬a. Zresztą kk też.
Zgłoś
Makreks 2022-08-31, 11:23
~VeIture napisał/a:

Widzę, że tutaj niektórzy mają dobry ból dupy w komentarzach bo ludzie się cieszą z prostej zabawy i nikomu nie robią krzywdy ani nie zmuszają.
Jakbyście oglądali marsz pederastów ze sprzętem lgtvhd+ gdzie miachał z kubą za gołe dupy się macają 40cm wibratorami to byście klaskali i płakali z zachwytu jakie to k***a nowoczesne a nie zaścianek co dla jaj łyżką wali w patelnię na dupie baby.
Nie mój rodzaj rozrywki takie dożynkowe zabawy ale ani mnie to k***a grzeje, ni ziębi. Widzę, przechodzę dalej a nie się spuszczam nad tym, że w kraju gdzie jest ponad 95% katolików ludzie bawią się na wsi z powodu zbiorów. Bo chlebek to bez względu na ch*ja w dupie i tak wpie**alacie.

95% katolików? Chyba Cie pogrzało kolego, juz mało kto wierzy w te brednie, tylko zaścianek większość to raczej ma wygiętę w kościół, klechów i papieża.
Zgłoś
Puszek_okruszek 2022-08-31, 11:56
XXI w. na wsi ludzie machają berłem ...
Zgłoś
boowa1986 2022-08-31, 13:38
Podaję hasło : chochlowanie patelni.
Zgłoś
SanEscobar94 2022-08-31, 15:50 1
Sverige napisał/a:

Tak samo grzecznie z nią rozmawiałeś?
Różnią się tylko tym kościołem. Reszta tak samo poj🤬a. Zresztą kk też.

Nawet grzeczniej. Szczerze nie rozumiem czego się doszukujesz.. co, że gówniaki co nie wiedzą czego chcą ale czegoś chcą? No, a nie? Z nią nie rozmawiałem na ten temat tylko na temat gejów, który zresztą sama poruszyła. Zapytałem dosłownie czy kiedykolwiek była świadkiem tego co mówi czy gdzieś zasłyszała? I czy nie uważa, że byłoby najlepiej gdyby każdy używał mózgu i w razie czego zlewał jak jakiś sebix coś krzyknie? Gorzej, że nawet takiego przypadku nie widziała, ale jest pewna, że tak właśnie u nas jest. Serio no mam prawie 30 lat, niejednego gejucha znam i k🤬a jedyne osoby, które w jakikolwiek sposób poruszały jego orientacje to tępe laski i jakieś ich hehe żarciki lub po prostu spojrzenia po sobie i śmiech.
Jak można dać sobie sprać mózg tak bardzo, że nie widzi się problemu w bydle wylewającym swoje fetysze na ulice? Ile czasu potrzeba żeby kogoś tak zrobić? No jak rosja tylko w lewo.
Zgłoś
S................e 2022-08-31, 17:34
SanEscobar94 napisał/a:

Nawet grzeczniej. Szczerze nie rozumiem czego się doszukujesz.. co, że gówniaki co nie wiedzą czego chcą ale czegoś chcą? No, a nie? Z nią nie rozmawiałem na ten temat tylko na temat gejów, który zresztą sama poruszyła. Zapytałem dosłownie czy kiedykolwiek była świadkiem tego co mówi czy gdzieś zasłyszała? I czy nie uważa, że byłoby najlepiej gdyby każdy używał mózgu i w razie czego zlewał jak jakiś sebix coś krzyknie? Gorzej, że nawet takiego przypadku nie widziała, ale jest pewna, że tak właśnie u nas jest. Serio no mam prawie 30 lat, niejednego gejucha znam i k🤬a jedyne osoby, które w jakikolwiek sposób poruszały jego orientacje to tępe laski i jakieś ich hehe żarciki lub po prostu spojrzenia po sobie i śmiech.
Jak można dać sobie sprać mózg tak bardzo, że nie widzi się problemu w bydle wylewającym swoje fetysze na ulice? Ile czasu potrzeba żeby kogoś tak zrobić? No jak rosja tylko w lewo.

Nie jestem gejem. Za to debili drących mordy pod klubem gejowskim widziałem. Ok. Parady są c🤬jowe, ale procesje i pielgrzymki też.
Zgłoś
zlosnik 2022-08-31, 19:57 1
Siedzi koniobijca j🤬y i gruchę wali całe dnie na sadistiku a mu pukanie łyżką w garnek przeszkadza.
Zgłoś
SanEscobar94 2022-08-31, 22:44
Sverige napisał/a:

Nie jestem gejem. Za to debili drących mordy pod klubem gejowskim widziałem. Ok. Parady są c🤬jowe, ale procesje i pielgrzymki też.

No ja nie widziałem, ale jeśli tak jest to ratuje właśnie posiadanie własnego mózgu i olanie frajerów. Gdyby każdy tak beczał o każde wyzwisko to nie wiem no.. byłoby żałośnie w c🤬j. No są c🤬jowe i parady i procesje i cokolwiek co może blokować ruch, ale co to zmienia? Tutaj akcja w parku, rozrywka niskich lotów, ale przynajmniej każdy jest ubrany.
Zgłoś
Cipczan 2022-09-01, 7:43
Guisante napisał/a:

W sumie miałbym na nich zupełnie wyj🤬e, gdyby nie myśl, że to oni są wybierają mi władzę.

To ruszcie obsrane dupy sprzed monitorów i idźcie na wybory.
Zgłoś