Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kaczor68 2024-12-19, 14:40
K🤬a.Po jednym kubeczku?
Zgłoś
DEADmanPL 2024-12-19, 21:48
Kiedyś też taki naj🤬y byłem, że siedząc i gadając z kumplem nawet nie zauważyłem, że nie przechylam i upadłem bezwiednie na ryj
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2024-12-19, 23:13
KozYoŁ napisał/a:

W sumie jest taka opcja, nie wygląda to na alko zgon, tylko bardziej zgon .

to nie jest odciecie po alko i to pewnie jeszcze slabym a w duzych ilosciach, bo by tego nie robili w studio z mocnym alko bo by mieli za kilkanascie minut niezly burel z naj🤬ymi rzygajacymi padajacymi p🤬deczkami...

on pada nieprzytomny jak przecinak, nagle, pompa mu staje, mlody silny facet, przytulil ze dwie lub trzy lub wiecej, witaminek , a wszystko po tym scierwie siada na uklad hydrauliczny i/lub turbo raka, fajnie, bo widze ze systematycznie, powoli, zdychaja polskie c🤬lebryci, co naganiali, czekam z niecierpliwoscia na pazure i tego h🤬ja od nart, fajnie bo pani Karma leci powoli ale jednak leci kosa po scierwach sprzedajnych, hej! jak sie macie ci idioci co to wzieli? bo ja chodze ostatnio tylko na pogrzeby sasiadow i potem stypy gdzie jem i pije za ich "zdrowie" , duzo zdrowia tym wszystkim z syndromem wyparcia prawdy, hahahaaa,
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-12-19, 23:24
@spawarka_inwertorowa:

Tak sie rozpisałeś że mam to w c🤬ju i nie czytam.
Zgłoś