Wygarniecie paru slow Rudemu.
A teraz pytanie do was. Odwazylibyscie sie tez tak sie odezwac?
Ps. Wybaczcie za brak polskich znakow ale aktualnie siedze za granica i do takowych nie mam dostepu na tej klawiaturze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rudemu można tyle rzeczy wypomnieć, a on się skupił tylko na dietach poselskich (robiąc sobie przy tym reklamę).
akurat berkowicz miał wiel bardziej udanych wystapień w tym programie. zamiast podnieść jakis istotny problem , pojechał populistycznie. dopiero chmielowski zadał odpowiednie pytania
konto usunięte
2012-09-16, 9:47
A teraz do młodego przyjdzie seryjny samobójca. W akcie zgonu napiszą, że "wstrzykiwał sobie maryhuanę".
konto usunięte
2012-09-16, 10:05
platinum1234567 napisał/a:
akurat berkowicz miał wiel bardziej udanych wystapień w tym programie. zamiast podnieść jakis istotny problem , pojechał populistycznie. dopiero chmielowski zadał odpowiednie pytania
Zawsze się trzęsie i sra po gaciach?
konto usunięte
2012-09-16, 10:17
głupi dzieciak co on wyprawia, teraz herr-tusk popełni mu samobójstwo ;////// szkoda chłopaka
konto usunięte
2012-09-16, 10:24
Oczywiście, żebym się odważyła.
Kurde.
Jak widać, Polacy NAPRAWDĘ chcą coś zmienić.
Może i fajne , ale wypadałoby dać też odpowiedź Pana Premiera... Bo coś mi to pachnie sporą manipulacją ... Chłopak mógł sobie coś takiego podpisać bo i tak wiadomo , że nie ma szans wejść do euro parlamentu , gdyby jakimś cudem wszedł to pewnie okazało by się , żę nie udało mu się załatwić spraw u notariusza. Znając życie Donald wybrnął jakoś z tej sytuacji . Nie bronię go , tylko nie lubię jak ktoś wrzuca połowę rozmowy młodego populisty i nie daje możliwości wybronienia się drugiej stronie.
A niedługo w wiadomościach i na pierwszych stronach gazet: "Niewyjaśnione okoliczności śmierci młodego człowieka! Oficerowie śledczy podejrzewają samobójstwo. Nie wiadomo dlaczego, młody, ambitny człowiek Konrad B. targnął się na swoje życie..."
konto usunięte
2012-09-16, 10:48
KillQ8 napisał/a:
Wygarniecie paru slow Rudemu.
Ps. Wybaczcie za brak polskich znakow ale aktualnie siedze za granica i do takowych nie mam dostepu na tej klawiaturze.
To sobie kurna zmień... nawet ci powiem jak.
Zakładając, że masz windowsa i sobie przetłumaczysz to będzie tak:
start->programy->panel sterowania->Region i język->klawiatury i języki.
konto usunięte
2012-09-16, 11:14