Może się uda, a może się nie uda załadować.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2019-07-23, 22:40
Hahaha, brawo kamerzysta!
konto usunięte
2019-07-23, 22:43
Chociaż operator marny.
Tyle wiem, że grzejnika pod oknem brakuje
Jeździłem hakowcami więc jestem ekspertem.
Na wstępie napiszę, że kierowca jest tylko winny przez własną głupotę że pazerność najemców kontenera (jeśli to jakaś zewnętrzna) kazała na raz. Nikt inny.
Gość ostro po piź*zie dostanie od swojego pracodawcy. Sama uszkodzona hydraulika w takim zdarzeniu to dziesiątki tysięcy PLN-ów + uszkodzenia pojazdu.
A więc. Kontener jest mocno przeładowany jakimś złomem. Oderwanie przedniej osi od ziemi to wyraźny sygnał do zaprzestania i zgłoszenia tego najemcom kontenera, że na raz ni ch*ja.
Po drugie sam ładunek w kontenerze jest asymetrycznie rozmieszczony, lewa jego burta jest wygięta co z resztą widać gołym okiem. Stąd przeważenie. A gość wyszedł z auta tylko po to żeby sprawdzić czy w rolki trafił.
ten dzwig 17,5 tony wezmie, tu widac od razu przegiecie i robota stop, co za typ
dodam, ze jestem ekspertem
konto usunięte
2019-07-24, 0:37
No i cyk, odszkodowanko. A potem cyk, regresik.
A tak na serio, to powinien być czujnik i tyle.
I nowa Scania w firmie poszła w p🤬du. I cały misterny plan rozwoju też w p🤬du.