Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
bartkowsky 2022-05-29, 14:05 1
Swój swojego zawsze znajdzie
Zgłoś
Heliar 2022-05-29, 15:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xBansheex 2022-05-29, 15:48 2
Jestem kobietą i z racji swojej płci nie posiadam prawa jazdy, dlatego mam pytanie do zaznajomionych z tematem. Kto ponosi winę w takiej sytuacji kierowca czy właściciel kontenera zostawiając go na drodze bez żadnego oznakowania/ostrzeżenia?
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2022-05-29, 16:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
korowiow777 2022-05-29, 16:54 1
bansheex napisał/a:

Jestem kobietą i z racji swojej płci nie posiadam prawa jazdy, dlatego mam pytanie do zaznajomionych z tematem. Kto ponosi winę w takiej sytuacji kierowca czy właściciel kontenera zostawiając go na drodze bez żadnego oznakowania/ostrzeżenia?

Kontener jak i samochód ma prawo stać bez żadnych dodatkowych oznakowań. Dodatkowe wymagania odnośnie kontenera mają co najwyżej charakter fiskalny.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-29, 18:05
@up Kodeks wykroczeń Art. 84.
Nie wiem gdzie to było, ale myślę, że tam też nie można zostawić czegoś takiego na drodze bez wyraźnych oznaczeń.
Zgłoś
Mez 2022-05-29, 20:16
Zgłoś
konto usunięte 2022-05-29, 23:03
to te kondony ze stanów próbują wyłudzić ubezpieczenie
Zgłoś
T.G.S. 2022-05-30, 1:49
hej, debil to ustawił to żelastwo na pasie: bez oznaczeń, bez odblasków
to nie zaparkowany pojazd, a przedmiot taki sam jak pień drzewa lub inny odpad

kierowczyki jadą pod słońce, no i efekty jak widać
Zgłoś
majsterkolo 2022-05-31, 21:13
kto tu zaparkował swoje bmw, przyznać się
Zgłoś
Premizlaus 2022-06-01, 0:30
Zgłoś
Limoniade 2022-06-03, 0:08
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem