To jest wlasnie najwiekszy problem internetu. O ile kapitalizm juz dawno pozwolil ludziom na kreowanie masowego popytu, tak internet wnosi ten koncept na wyzyny - Long Neck, k🤬a, czemu moi ulubieni prowadzacy podcastow go znaja, czemu popularnosc zdobywaja idioci. Przeciez ten koles odniosl wiekszy sukces niz wiekszosc sadoli.
trakuk napisał/a:
I już któryś filmik widzę z tym patyczakiem, ktoś może wie kto to jakieś info z ciekawości?
![]()
Chudzielca można znaleźć na insta i yt pod nazwą "damnlongneck".
Ten patyczak ro był chyba stworzony w jakimś tajnym laboratorium gdzie wymieszano DNA człowieka z żyrafą
Zależy co rozumiesz przez sukces bo na przykład dla mnie lajki są c🤬ja warte
-Ernest Hemingway
Lingula napisał/a:
To jest wlasnie najwiekszy problem internetu. O ile kapitalizm juz dawno pozwolil ludziom na kreowanie masowego popytu, tak internet wnosi ten koncept na wyzyny - Long Neck, k🤬a, czemu moi ulubieni prowadzacy podcastow go znaja, czemu popularnosc zdobywaja idioci. Przeciez ten koles odniosl wiekszy sukces niz wiekszosc sadoli.
Zależy co rozumiesz przez sukces bo na przykład dla mnie lajki są c🤬ja warte
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
który to który??
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Ma chłop talent taki bit na skrzypcach zapodać
standardowo piwo za materiał własny

podpis użytkownika
Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.