👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma rzeczy, której by fe🤬y pajeet w klapkach nie był w stanie sp🤬olić. A pisowcy naściągali tu dziesiątki tysięcy tych idiotów.
Mam na tyle dużo doświadczenia w internecie, że odrazu zauważyłem, że przy wyburzaniu dynamitem, stoją ze 3x za blisko i będzie rzucać gruzem.
bobro napisał/a:
Mam na tyle dużo doświadczenia w internecie, że odrazu zauważyłem, że przy wyburzaniu dynamitem, stoją ze 3x za blisko i będzie rzucać gruzem.
Wątpię czy oni kojarzą takie fakty. W końcu mówimy o nacji, która wybucha przy pompowaniu opon bo nie słyszeli o kontroli ciśnienia

Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Na co oni czekają ? Chcą żeby zmarł ? Do pionu go w trybie natychmiastowym ! Ewidentnie widać samych inżynierów, bo lekarz by reagował.
Leżącego łatwiej się nagrywa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie