Uderzyłem tak w metalową ławkę biegnąc na pełnej k🤬ie. Naruszył tylko goleń i rozerwał skórę. Udaje to aż tak nie boli, to nak🤬ia

Ten to dorównuje Naymarowi w aktorstwie. Dziwne, że jeszcze nie gra w Farsie. Co ciekawe obaj są Brazylijczykami...
Cytat:
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
Dla wszystkich "znawców"
Trenuję karate od 8 lat. Jak się przyp🤬oli w piszczel to boli jak sk🤬ysyn. A jak się przyp🤬oli w metalowy słupek, bezwładną nogą i jeszcze z taką prędkością to można wybaczyć c🤬kowate zdychanie na trawie. Przestańcie napieprzać w klawisze i zmierzcie się z rzeczywistością ;>
~majestat123

Trenuję karate od 8 lat. Jak się przyp🤬oli w piszczel to boli jak sk🤬ysyn. A jak się przyp🤬oli w metalowy słupek, bezwładną nogą i jeszcze z taką prędkością to można wybaczyć c🤬kowate zdychanie na trawie. Przestańcie napieprzać w klawisze i zmierzcie się z rzeczywistością ;>
podpis użytkownika
"Jest po 24, jem torcik makowy, moja panna śpi obok a ja oglądam samojebiącego się pedryla. Co się ze mną stało co zrobił ze mną sadistic....?"~majestat123

Mogę oglądać wszystko na hardzie, ale gdy widzę jak ktoś się łamie to mi się rzygać chce na sam widok :/
powinien się cieszyć, że bramkę zdobył a nie udawać kontuzje jakąś k🤬a

qash napisał/a:
haha po mundialu
![]()
Nie - rana okazała się powierzchowna. Wystąpi prawdopodobnie już w pierwszym meczu półfinału ligi mistrzów, jeśli nie wcześniej - w następnej kolejce primera division.

Greg-Goryr napisał/a:
Symuluje jak nic
Ty, tylko po c🤬j on miałby w tej sytuacji symulować?