📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

PO tych słowach podejrzewam że każdy odpowiednio sytuowany dżentelmen może korzystać z jej uroków.
Niech zacznie robić to za free to może ktoś by się skusił.
Niech zacznie robić to za free to może ktoś by się skusił.

zwróćcie uwagę jak ona kładzie pieniądze na ladę. Nawet w tym drobnym geście widać pogardę dla obsługującej ją dziewczyny

eruaknem napisał/a:
Swoją drogą, czy ten rodzaj deseru nie jest rzeczownikiem zawsze w liczbie mnogiej jak np wakacje, sanki?
Postawić loda to może laska facetowi, ale po skończonej zabawie to facet zaprasza laskę na LODY - w końcu siedmioletnie dziewczynki lubią lody.
Dobrze gadasz. ,,Lody" w sensie gastronomicznym są rzeczownikiem niepoliczalnym.

i własnie dlatego glosowalam na PO bardzo sympatyczna ta pani kopacz i z poczuciem chumoru
Ja odpowiedziałbym jej: "bez różnicy, to i tak za moje pieniądze". No ale Ewka otoczona jest podstawionymi ludźmi, którzy jej w ten sposób nie odpowiedzą.

Ptoon napisał/a:
Kto o zdrowych zmysłach mógł zdecydować o tym żeby wystawić takiego babona na jakąkolwiek eksponowaną pozycję.
ten, kto chce nią sterować zza tylnego siedzenia. lepszego garkotłuka nie mógł sobie wymarzyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie