takie k🤬a ciotki jak w 2:11 to powinni od razu do wojska wysyłać albo chociaż im wp🤬lić, tak po prostu.
K🤬a jak ten człowiek wygląda? Kapelusz, bródka, okulary, koszulka jakaś taka brudna. Fuj
Izrael gra eliminacje z Europą bo jego sąsiedzi nie zgodzili się żeby grał z nimi. Wiadomość z dobrego źródła.
Izrael gra eliminacje z Europą bo jego sąsiedzi nie zgodzili się żeby grał z nimi. Wiadomość z dobrego źródła.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"

Kurva przeciętne IQ ludzi ktorzy się wypowiadali chyba nie przekracza 15
K🤬a Brazylia i Argentyna na mistrzostwach europy
Odniosłem też wrażenie że kilka osób kiedy ich zapytano o Mazurka Dąbrowskiego myślało że to jakiś piłkarz polski

K🤬a Brazylia i Argentyna na mistrzostwach europy

Odniosłem też wrażenie że kilka osób kiedy ich zapytano o Mazurka Dąbrowskiego myślało że to jakiś piłkarz polski

Ronaldhinio to był k🤬a ktoś a teraz messi, kryśka ... a szkoda gadać

nie ma to jak się wypowiadać na temat na który nie ma się zielonego pojęcia
ja tam szczerze p🤬le piłke nozną.....a to całe euro i tez zj🤬e reklamy w TV o tym, zaczynają mnie już wk🤬iać

Grzęgorz napisał/a:
Ronaldhinio to był k🤬a ktoś a teraz messi, kryśka ... a szkoda gadać
No tak, bo Messi i Kryśka snują się po boisku nic nie robiąc, a te kilkadziesiąt strzelonych bramek w tym sezonie to wszystko jakoś tam przypadkiem, on niechcenia.
dexen93 napisał/a:
ja tam szczerze p🤬le piłke nozną.....a to całe euro i tez zj🤬e reklamy w TV o tym, zaczynają mnie już wk🤬iać
Pirdolić to mozna kraj, którego flage masz w avatarze.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
@uptak tak, kolejny polaczek biedaczek z pretensiami, sam pewnie chodzisz do maka i wp🤬lasz zarcie, a twoj komputer chodzi zapewne na systemie stworzonym przez amerykanów, wiec morda psi klocu.....
Ja p🤬lę... Pytają się dziewczyn, które w życiu meczu nie oglądały, czy Messi zostanie królem strzelców i im staje ze szczęścia, że zrobili je w c🤬ja bo Messi jest z Argentyny.

Co to za transwestyta w 0:40 sekundzie o_O

dexen93 napisał/a:
@uptak tak, kolejny polaczek biedaczek z pretensiami, sam pewnie chodzisz do maka i wp🤬lasz zarcie, a twoj komputer chodzi zapewne na systemie stworzonym przez amerykanów, wiec morda psi klocu.....
Przydałby Ci się dobry wp🤬l od jakiegoś Polaka patrioty.