Jak własnego robala z gaci też tak długo wyciąga, to raczej panny nie por🤬a...
Poza tym, tak jak wyżej ktoś powiedział, celowe okaleczanie zwierzęcia w celu nagrywania gównomateriału na jewtuba, czy srik-sroka...
Obstawiam śrubokręt w dupie pedała, ew. klasyczne wywlekanie sraki na wierzch, lub przekłuwanie c🤬ja. Prąć napewno nas nie zawiedzie i zaraz coś wrzuci...
Poza tym, tak jak wyżej ktoś powiedział, celowe okaleczanie zwierzęcia w celu nagrywania gównomateriału na jewtuba, czy srik-sroka...
BigLebovsky napisał/a:
Całkowicie z dupy materiał. Co następne? Czujnik położenia wałka rozrządu w torcie czy sonda lambda w śledziach po kaszubsku?
Obstawiam śrubokręt w dupie pedała, ew. klasyczne wywlekanie sraki na wierzch, lub przekłuwanie c🤬ja. Prąć napewno nas nie zawiedzie i zaraz coś wrzuci...
Puczysta napisał/a:
Obstawiam celowe okaleczanie zwierzęcia, żeby później takie gówno nagrywać.
Bardzo prawdopodobne. Tutaj jednak obstawiam, że to już nie jest żywe zwierzę, tylko obcięta noga zwierzaka, który poszedł na rzeź. Dlatego taki kadr filmu.
to jest gosciu ktory tak okalecza kopyta martwych zwierzat widzialem wiele jego filmikow widocznie ma wieksza widownie
A już myślałem ze podłączy prąd do świecy i wywoła to jakiś impuls ze robak sam sp🤬oli.Czy jakoś tak.No k🤬a cos w tym stylu.Zawiodłem sie
Puczysta napisał/a:
Nie ma na Mariolę, żeby była inna wersja.
Przecież azjaci robią to dla wyświetleń. Noga jest odcięta a w wywierconą dziurę, wepchnęli pędraka. To jak z ratowaniem szczeniaków przysypanych gruzem. Hatfu !
Puczysta napisał/a:
celowe okaleczanie zwierzęcia, żeby później takie gówno nagrywać.
Jest szansa, że ze zwierza już dawno kiełbasę zrobili. Robak nie mogłby takiej dziury sobie wygryźć, gdy zwierze chodzi. Świeca też za nic by się tak nie wbiła
Miękka larwa i świeca zapłonowa w kopycie? Autor filmu zasługuje na to, żeby go przekopać jak pole, bo takie tiktokowe gówno nie zdarza się w rzeczywistości
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
Puczysta napisał/a:
Dobrze obstawiasz, ten robak to pędrak, prawdopodobnie chrabąszcza którejś odmiany. To żre korzonki i inne gówno i nie bardzo miałby szanse urosnac w kopycie. W c🤬j takich filmów na insta, który daje przestrzeń do zarabiania na takim kurewstwie.
Uważam to za skrajne sk🤬ysynstwo i ludzie, którzy do tego dopuścili powinni skończyć bardzo źle.