trzeba być idiotą żeby dać się oceniać dwóm podstarzałym k🤬om jednemu pedałowi i gościowi który za c🤬ja pana nie mam pojęcia kim jest (ale też chyba jakiś pedał) z czego wszyscy zajebiści celebryci co to nie oni. Nie k🤬ię takich ludzi
podpis użytkownika
matko bosko kochano
Jakbym był na miejscu tej dziewczyny to bym tej starej tak pojechał żeby się więcej w TV nie pokazała,dodam jeszcze że takiej szmiry typu xfactor czy innych badziewi w TV nie oglądam i nie akceptuję tego także na na sadolu.

kora to glupia i stara c🤬a,c🤬j jej w ta siwa dupe !
jak dla mnie tez ruda dala rade

Dajcie spokój Korze... Ciekawe co wy byście zrobili jakby wasz pies miał problemy z narkotykami...

to się nazywa epicki sadol dla ucha. Nie słyszałem tak schrzanionej interpretacji dawno. Laska powinna się brać najwyżej za disco polo, bo głosik to ma słabiusi... Z motyką na księżyc się porwała.
Ciekawe jak Kora teraz by to zaśpiewała z tą swoją sztuczną szczęką przez którą tak śmiesznie gada.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Ludzie. Jeśli ktokolwiek ma do czynienia w miarę czynnie z muzyką (gra na instrumencie albo ma troszkę lepszy słuch od przeciętnego) to OD RAZU usłyszy że dziewczyna nie trafia w dźwięki- i żadne kręcenie dupą, żadna słodka buźka tego nie zmieni- I DOBRZE! dosyć gwiazdek formatu 'co się nie dośpiewa to się dowygląda' nie nazwałbym jednak że dziewczyna tragicznie śpiewa. osobiście też mi nie leży takie teatralne wykonanie tej piosenki - rzecz gustu. ma dziewczyna dobrą emisję, niezłą barwę ale ten utwór położyła i fałszowała najzwyczajniej w świecie- choć całkiem dobrze to umiała zatuszować i otumanić zwykłego odbiorcę, żeby bronili jej tak, jak co niektórzy bronią jej teraz. amen.