Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:04
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powell 2012-09-25, 13:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 13:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dominha 2012-09-25, 13:13
Kora widać zestresowana bo dawno jointa nie zajarała
Zgłoś
pawel997402 2012-09-25, 13:30
Jakbym był na miejscu tej dziewczyny to bym tej starej tak pojechał żeby się więcej w TV nie pokazała,dodam jeszcze że takiej szmiry typu xfactor czy innych badziewi w TV nie oglądam i nie akceptuję tego także na na sadolu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 14:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 14:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 15:07
ja tez robie igly widly jak nie mam co zajarac....
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 15:34 2
Dajcie spokój Korze... Ciekawe co wy byście zrobili jakby wasz pies miał problemy z narkotykami...
Zgłoś
Brzeszczot w dupie 2012-09-25, 15:46
Polać jej za to!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 18:06
to się nazywa epicki sadol dla ucha. Nie słyszałem tak schrzanionej interpretacji dawno. Laska powinna się brać najwyżej za disco polo, bo głosik to ma słabiusi... Z motyką na księżyc się porwała.
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-25, 18:32
Ciekawe jak Kora teraz by to zaśpiewała z tą swoją sztuczną szczęką przez którą tak śmiesznie gada.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 22:51
Ludzie. Jeśli ktokolwiek ma do czynienia w miarę czynnie z muzyką (gra na instrumencie albo ma troszkę lepszy słuch od przeciętnego) to OD RAZU usłyszy że dziewczyna nie trafia w dźwięki- i żadne kręcenie dupą, żadna słodka buźka tego nie zmieni- I DOBRZE! dosyć gwiazdek formatu 'co się nie dośpiewa to się dowygląda' nie nazwałbym jednak że dziewczyna tragicznie śpiewa. osobiście też mi nie leży takie teatralne wykonanie tej piosenki - rzecz gustu. ma dziewczyna dobrą emisję, niezłą barwę ale ten utwór położyła i fałszowała najzwyczajniej w świecie- choć całkiem dobrze to umiała zatuszować i otumanić zwykłego odbiorcę, żeby bronili jej tak, jak co niektórzy bronią jej teraz. amen.
Zgłoś
Krak 2012-09-26, 9:35
Ktoś musi im powiedzieć prawdę, zachwiać tym zajebiście dobrym samopoczuciem i "wyjątkowością"
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem