Korea Północna na mundialu
dobrze ze sa napisy
Konto usunięte
2014-07-12, 18:12
a skad wiecie? mo oni pokazuja prawdziwy przebieg mundialu a to nas oszukuja?
Ja-nusz napisał/a:
dla nieświadomych, to jest fejkowy news tak jak lądowanie na słońcu (poprzednio jakaś angielska grupa komików przygotowała takie nowiny)
Podaj źródło
podpis użytkownika
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.
Konto usunięte
2014-07-12, 19:03
przynajmniej wygrywają i nie ma reklam
Konto usunięte
2014-07-12, 20:53
Po mundialu w 2010 roku cała drużyna korei północnej została zesłana do obozu koncentracyjnego
Konto usunięte
2014-07-13, 2:52
zielak300 napisał/a:
Po mundialu w 2010 roku cała drużyna korei północnej została zesłana do obozu koncentracyjnego
na pewno dlatego zeby sie lepiej koncentrowali na grze.
macu66 napisał/a:
czyli jaka jest różnica miedzy to Panią prezenter a naszymi prezenterami np tvn ?!
Tak, ma c🤬kę w poprzek
Konto usunięte
2014-07-13, 22:56
mefju90 napisał/a:
król propagandy
A zadałeś sobie pytanie dlaczego tak "myślisz"?
Czy idziesz za stadem lamingów, baranów jak "pan Bóg przykazał"
Jak na moje, owszem jesteś prostakiem.
K🤬a, piszecie że piorą im w tej Korei mózgi, a sami nabraliście się, że ten news naprawdę był emitowany w Korei.
Konto usunięte
2015-01-01, 19:23
Witam! Jak w tytule Mundial 2014 według Korei Pn - wersja oficjalna

którą naprawdę zapodano temu odizolowanemu społeczeństwu w tamtejszych "newsach"
propaganda sukcesu jak w PO
Co się dziwić. U nas za komuny było identycznie. Mój ojciec z kolegami przesadzali na polecenie szefa huty drzewa, które miały już 10 lat, bo przyjeżdżał towarzysz Gomułka. A potem z tych 100 drzew tylko 3 udało się uratować. Ale Gomułka widział 100 zielonych drzew koło syfiącej huty, co miało świadczyć o czystości powietrza w okolicy. Dało się, dało.
Konto usunięte
2015-01-01, 19:31
C🤬j ich tam wie czy im jest, aż tak źle. Od dziecka są nauczeni o boskości wodza i wp🤬lania szczura jako rarytas.
Dobrobyt to nie zawsze wyznacznik jakości życia. Mają pranie mózgu od wielu pokoleń i pewnie nauczyli się żyć w takim kraju. Są nieświadomi, że są w dupie a to może i lepiej bo my w Polsce zdajemy sobie sprawę, że żyjemy na zadupiu Europy...
k🤬a to jest możliwe w tych czasach?