👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby wszyscy zaczęli lamentować pod krzyżem jak Ci z Korei, to by wyszła całkiem fajna szopka

Ale przeprali mózgi tym ludziom, z północnej korei. Wujek sam powinien tam wparować i zaorać komuchów, bo dobry komuch to martwy komuch.

Sądzę, iż z tej smutnej okazji pożegnania wspaniałego wodza Korei, sadistic powinien ustawić żałobne, różowe tło.
twojamatkajestgruba napisał/a:
Zajebisty jesteś - nie dość, że podpis to 'Korea Południowa' to na dodatek widać flagę Japonii.
Koreańce aż się ze śmiechu popłakali![]()

podpis użytkownika

Achhchchhchc
Co by było gdyby nie ten 4chan...........................
Co by było gdyby nie ten 4chan.................
Co by było gdyby nie ten 4chan...........................
Co by było gdyby nie ten 4chan.................

Maja skubance talent i poczucie rytmu!
Zajebista choreografia, sam Jackson moglby sie zawstydzic
Zajebista choreografia, sam Jackson moglby sie zawstydzic

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie