Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
daniel4321 2024-01-02, 22:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-01-02, 22:15
Była mgła, ale jebła
Zgłoś
smc 2024-01-02, 23:18 7
Ja wiem co to było...

Zgłoś
przemo3251 2024-01-03, 0:23
Da sie to przeżyć będąc w samochodzie?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-01-03, 2:50
przemo3251 napisał/a:

Da sie to przeżyć będąc w samochodzie?

I bez samochodu pewnie da się przeżyć o ile po wszystkim się nie zatrujesz CO2 bo taki wybuch na krótko pochłania cały tlen z okolicy. Było już tu parę filmików z Chin jak jebnęło podobnie, a ludzie biegali dosłownie jak poparzeni
Zgłoś
Olashenco 2024-01-03, 8:46 1
Irokez napisał/a:

Czemu podłożony?
Bo najpierw błysło a potem dopiero jebło?
Przecież oczy masz bliżej niż uszy to jest opóźnienie.

Hahaha no właśnie nie, jebło w tym samym momencie co błysło, jebniecie było podejrzanie wysokiej jakości (jak na kamerę zamknięta w samochodzie) a oprócz jebnięcia powinno być słychać chmury palonego gazu i szum. Dziękuję za uwagę
Zgłoś
konto usunięte 2024-01-03, 17:13 2
Irokez napisał/a:

Czemu podłożony?
Bo najpierw błysło a potem dopiero jebło?
Przecież oczy masz bliżej niż uszy to jest opóźnienie.

Ma rację, dźwięk jest podłożony. Wiem bo sam podkładałem. Film w oryginale był bez dźwięku.
Często tak robię, że jak nie ma dźwięku a jest to dźwięk jakiś w miarę do podłożenia aby miało to sens to podkładam zanim wrzucę film.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-01-03, 20:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazga50 2024-01-03, 20:23
Koreańska technika błyskawicznego odmgławiania.
Zgłoś
_Tytanowy_Janusz_ 2024-01-04, 15:30
Zgłoś
Jakubek_1986 2024-01-05, 23:33
Była mgła i nie ma mgły, było miasto i nie ma miasta
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem