Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
geralt666 2014-01-31, 11:43
@up Spadaj Tato , film na podobnym motywie
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 12:22
Gdzie ona była jak chodziłem do szkoły...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 12:36
@fiattt

spoko, nie masz czego żałować, teraz w większości są podobne
Zgłoś
szur 2014-01-31, 13:21
tyle wygrać....
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 13:55 1
niestety to tylko reklama ;p
Zgłoś
luxik1988 2014-01-31, 14:03 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Elalex 2014-01-31, 18:53
Co trzeba mieć w bani żeby taką mamuśkę spławić i jeszcze podkablować...Ja dalej fapuje myśląc o mojej nauczycielce geografii z gimnazjum ;_;
Zgłoś
luxik1988 2014-01-31, 19:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 21:01
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 21:48 1
trebeter napisał/a:

Prowokujące zdjęcia wysyłane do 16-letniego ucznia przez Facebooka zakończyły nauczycielską karierę Clare Horton z walijskiego Newport. 33-latka zwabiła nastolatka do domu i zaciągnęła do łóżka

A wiesz dlaczego? bo ten małoletni debil zamiast trzymac japę zamkniętą i korzystać do woli to wolał się pewnie podzielić z kolegami swoimi nowymi przeżyciami, a jak mu nie wierzyli to nagrał film i im go pokazał krok po kroku niszcząc najprawdopodobniej najlepszy etap swojej młodości miedzy 15-20 rokiem życia.

Ja mam 26 lat a wcale bym się nie pogniewał jak by 32 letnia nauczycielka z szkoły weackendowej zatargała mnie "siłą" do łózka.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem