Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Korzystanie z Xbox One wg Microsoftu a realia
konto usunięte • 2013-05-27, 5:00
Żelazna logika jak zwykle obecna wśród speców od marketingu...

Od siebie powiem tyle:

-granie na konsoli w FPS to pedalstwo
-konsole to c🤬j
-to jest Xbox 3, a nie Xbox One
-8GB RAM z czego 3GB na OS...
-VHS strikes back!
-możliwość kupowania subskrypcji telewizji...
-...w czasie kupowania subskrypcji Xbox Live...
-...ale niestety większość nowych usług nie będzie działać poza USA, jebta się cebulaki
-brak wstecznej kompatybilności, choć dobrze wiemy, że dałoby się
-po c🤬j mi telewizja i Skype skoro mam kompa i internety?!

Ale i tak kupię najtańszego i używanego Xklotza One jak wyjdzie Alan Wake 2, bo MUSZĘ dowiedzieć się co dalej (a na 100% nie wyjdzie on na PC, bo M$ musi dotrzymać swojej obietnicy 15 exclusivów) , a teraz idę przechodzić po raz drugi American Nightmare... ten klimat (jak ktoś nie grał, to teraz na Humble Weekly Sale można kupić obie części za dolara)
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Suguru 2013-05-27, 17:25
DUST DEVIL napisał/a:

Ale i tak kupię najtańszego i używanego Xklotza One jak wyjdzie Alan Wake 2, bo MUSZĘ dowiedzieć się co dalej (a na 100% nie wyjdzie on na PC, bo M$ musi dotrzymać swojej obietnicy 15 exclusivów)

Nie chce cie obrazac czy cus, ale niestety glupoty gadasz. Dzis juz nie ma exclusive'ow, sa tylko gry wydane by zarobic, a nastepnie zarobic jeszcze wiecej na PC. Tego sie nie ustrzezesz. To nie zlote lata branzy gier, gdzie mozna bylo sobie pozwolic na PRAWDZIWY ekskluziw... Niestety...
Daje jakis rok, moze troche wiecej i Alan 2 bedzie tez na PC.
Zgłoś
demz 2013-05-27, 17:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sopel11 2013-05-27, 18:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 18:45 3
PS4 moim zdaniem lepsze
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 19:12
Zgłoś
ShadowZ 2013-05-27, 19:41 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 20:16 1
Zgłoś
MArcin911 2013-05-27, 20:38
Kiedyś miałem PS1, mam PS2, zrobiłem skok w bok i kupiłem X360 Elite (aktualnie mam Slima) i nie żałuje zakupu.
Patrząc na nowe X1 i PS4 to chyba wrócę do sony chociaż Forza Motorport 5 kurewsko kusi :/ ale najpierw dam 2-3 lata na zaprzyjaźnienie się obu konsol z rynkiem
Zgłoś
Suguru 2013-05-27, 21:03
demz napisał/a:

Mówisz o jednej grze. Nie kojarzę, żeby na PC wyszło Gears of War, Killzone, God of War albo HALO. I wątpię, że wyjdzie The Last Of Us, Watchdogs, itp. Nawet GTA V na PC stoi pod znakiem zapytania. Oczywiście mowa o oficjalnych wydaniach, a nie emulacjach.

Nie sprecyzowalem sie w zamysle. Nie wychodzi tyle ekskluziwow CO KIEDYS. Zobacz ze na PC z konsol masz ogrom gier, ktore pierwotnie nie mialy byc na blaszaku. Viking, Ace Combat, Brutal Legend, itd... W planach jest Mortal Kombat 9 i Castlevania z Xa. Uwierz mi i, mozliwe, zapamietaj moje slowa - za jakis czas zobaczysz wszystkie wymienione przez siebie gry na PC . Uwierz mi ^^

Poza tym na PC sa 2 HALO, jest jeden GoW. The Last of us nie wyjdzie, bo to gra od Naughty Dogs. Watchdogs bedzie na PC. GTA V tez na PC bedzie. Po prostu poczekaj
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 22:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 22:52
Zapakować PC w ładne pudełko, wgrać Windows 7 i softa z jakąś "konsolową" nakładką, podłączyć bezprzewodowe pady i grać (jak człowiek) w gry pod PC. Konsole są dla lamusów, którzy nie potrafią sobie takiego zestawu zrobić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-27, 23:13
Albo dla ludzi, którzy ,,potrafią" angielski i nie muszą grać za pomocą komputera by spolszczyć sobie grę Jedyne czego żal to tworzenia modyfikacji ale to wyłącznie wina polityki gigantów co ujawniła Bethesda.
Zgłoś
ShadowZ 2013-05-29, 16:29
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem