Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Iperyt669 2014-01-21, 18:36 4
Dobrze im tak skoro się sami dają księdzu terroryzować
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 18:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
meier 2014-01-21, 18:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
primas 2014-01-21, 19:02
U MNIE NA WSI TO BY GO WIDŁAMI POGONILI.I przy odrobinie szczescia wyjechałby bez bron w plecach
konto usunięte 2014-01-21, 19:06
Trochę lemmingi z tych ludzi.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 19:12 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 19:13
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 19:25 5
to są właśnie wieśniaki. Najważniejsze co ludzie powiedzą, tylko tym się przejmują. Zamiast wszyscy wspólnie zebrać się do kupy i solidarnie wyśmiać księciunia wioząc go taczką, to nie! Pewnie są mu wdzięczni że tylko 100
Zgłoś
Black Snake 2014-01-21, 19:27
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 19:31
Zgłoś
Prothory 2014-01-21, 20:00
Smutne, że przez jednostki cierpi ogół. Zakładając, że to nie fejk, to co dzieje się teraz w Kościele przekracza już coraz bardziej jakiekolwiek granice. Jako praktykujący katolik jest mi niejako wstyd za takich ludzi. Własnie przez takie osoby coraz trudniej w ogóle przyznawać się do tego wyznania, by nie zostać wyśmianym. Na szczęście nie wszyscy księża tacy są, ja osobiście jeszcze na takowego nie trafiłem i mam nadzieję, że nigdy nie trafię...
Zgłoś
tigerqaz 2014-01-21, 20:05
Myślałem że to ściema, dopóki nie wszedłem na stronę Parafii w Ogłoszenia Duszpasterskie. Szukam kontaktu do proboszcza i dam koledze który lubi takie akcje i spróbuje delikatnie Mu jego decyzję wyperswadować. Ma chłopak dar przekonywania i efekty są często bardzo pozytywne

Ktoś chce jeszcze numer to na stronie parafii?
Stronka: http:// www. gwizdow. pl/ index. php/ dane-parafii

Dzwonić na kancelarię... Prosić Proboszcza he he.
Zgłoś
htr83 2014-01-21, 20:09
Zgłoś
fri.K 2014-01-21, 20:43
SPROSTOWANIE:
Oni zbierają na lodówkę dla trupów. To nie jest abonament na lepsze życie klechy. Sami się zgodzili/wspólnie ustalili. To jest mała miejscowość więc kasy też nie będą mieć za dużo.

PS. Nie jestem katolikiem, wystarczyło zadzwonić by się dowiedzieć.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 21:24
Generalizowanie nie jest przejawem jakiejś szczególnej inteligencji wieśniaki z miasta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem