Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:34
Kościół i religia vs Umysł i argumenty
konto usunięte • 2013-01-29, 14:02
Wyniki głosowania przed i po debacie na temat tego czy kościół jest siłą dobra na świecie. Jak widzicie religie nie mają szans z argumentami.

Głosowanie było do pytania czy kościół jest siłą dobra w świecie, przed debatą i tak więcej osób było przeciwko kościołowi, ale po debacie do osób przeciwnych dołączyło 410 osób z tych którzy byli zgodni z kościołem.
KOŚCIÓŁ NIE MA SZANS Z UMYSŁEM I NAUKĄ.
Zgłoś
bambo222 2013-02-01, 7:59 1
Nie wiem czy zauważyliście że nikt nie czepia się do POPÓW, PASTORÓW i Innych OJCZULKÓW. Pewnie u nich nie ma pedałów, zboków, pedofilów. Natomiast są tylko w kościele katolickim. Czy to nie dziwne?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-01, 8:15
Po pierwsze kosciol nie powinnien wdawac sie w zadne debaty tylko robic to co im pan jezus nakazal.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-01, 8:22 1
Hahaha, nauka nie jest wstanie wyjaśnić takiego zjawiska jak sny a wy tu chcecie mówić o tym czy ona wyklucza religie.
Zgłoś
Nomineus 2013-02-01, 8:28 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BoomShakaLaka 2013-02-01, 8:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-01, 8:42
Zgłoś
Sielik 2013-02-01, 8:54 1
Dla takich ludzi jak wy, którzy jak zawsze sprzeczają się na temat wiary, potrzeba by założyć forum gdzie każda ze stron mogła by wygłaszać swoje poglądy albo nawet pozabijać. Wiara jest prywatną sprawą każdego z nas.
A co do filmiku to zastanawialiście sie czemu wcześniej mniej osób głosowało, a w drugim głosowaniu więcej?
Pierwsze głosowanie = 2126
Drugie głosowanie = 2178
Zgłoś
Nomineus 2013-02-01, 9:38 1
up BoomShakaLaka widzisz ja w stosunku co do innych nie wstydze sie swoich przekonan zostalem wychowany jako katolik i nim jestem 90 % spoleczenosci sadistica zostalo tak wychowanych a jaka pozniej droge sie obiera to juz wlasny wybor nikt ci chyba nie narzuca wiary czy przekonan a i 70% ateistow w przypatku kataklizmu wraca do boga
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-01, 9:45
Nie rozumiem dla czego autor napisał "Kościół i religia" skoro głosowanie wyraźnie dotyczyło Kościoła katolickiego. Tak właśnie się wpaja ludziom propagandę mieszając KK z wiarą- "jak wierzy to katol", a ciemna masa gimnazjalna to łyka i ucieka przed wiarą bo nie chce być postrzegana jako "katole". Za taką manipulacje słowami nie ma piwa.
Zgłoś
Alonso 2013-02-01, 10:11
Ś.P. Christopher Hitchens siedzi sobie teraz w Niebie i trzyma za nas kciuki w walce z religią.
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-01, 10:14
Zgłoś
defcon1 2013-02-01, 10:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-01, 10:29
Zgłoś
sidian 2013-02-01, 10:57 4
Zgłoś
EdmundKemper 2013-02-01, 10:58
I znowu ateiści mówią mi co mam robić i dlaczego mam nie wierzyć obrażając się, że ktoś im mówi co mają robić i dlaczego mają wierzyć. Iście lewacka ideologia.(nawiązanie do lewicy zupełnie przypadkowe, to była pierwsza analogia jaka mi przyszła do głowy)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem