... zakazana reklama
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
... zakazana reklama
A mnie się ta reklama podobała. Chciałbym dożyć czasów, gdzie ludzi będą na tyle tolerancyjni, a kościół przestanie niszczyć ludzkie życie i wtrącać się w sprawy, w które nie powinien.
nie lubicie pedałów ale jeśli inni byli by tolerancyjny ty tez byś nie miał nic przeciwko proste xD bez kitu hahaahh powago 100%
Jeszcze żaden obrońca 'uczuć religijnych' i Jedynego Właściwego Kościoła nie drze japy, że nie można przedstawiać księdza jako homoseksualisty biorącego ślub?
Cosik to podejrzane...
Cosik to podejrzane...
Ja jestem z JWK i nie będę drzeć japy
jak dla mnie księża biorący ślub-super :] a już baba ksiądz to w ogóle odjazd
Sonka napisał/a:
Czemu hetero nie wychodzą na ulice, nie robią filmików?
może dlatego, że nie są dyskryminowaną mniejszością sexualną w nietolerancyjnym kraju? ;p
mathias napisał/a:
Pierdu pierdu a kto powie co to za piosenka??
Ane Brun-True Colors proszę
to ja juz wole normalnych klechow w zwyklym kosciele. Ja nikomu nie wciskam sie w zycie zewszad z moimi preferencjami seksualnymi. Niech sie wala, ich dupy, tylko moze nie chce o tym wiedziec. Tak samo jak nie chce wiedziec jakie zwierzatka ktos lubi posuwac, czy lepszy trup swierzy czy smierdzacy. Zboczuszki niech zostawia takie rzeczy dla siebie.
trzazaj napisał/a:
to ja juz wole normalnych klechow w zwyklym kosciele. Ja nikomu nie wciskam sie w zycie zewszad z moimi preferencjami seksualnymi. Niech sie wala, ich dupy, tylko moze nie chce o tym wiedziec. Tak samo jak nie chce wiedziec jakie zwierzatka ktos lubi posuwac, czy lepszy trup swierzy czy smierdzacy. Zboczuszki niech zostawia takie rzeczy dla siebie.
taaaaa i sadistic umrze bo nie bedzie co wrzucać...
Lunarna napisał/a:
Ja jestem z JWK i nie będę drzeć japy
jak dla mnie księża biorący ślub-super :] a już baba ksiądz to w ogóle odjazd
![]()
![]()
Fajnie, że są ludzie, którzy jednocześnie oznajmiają przynależność do kościoła i pokazują, że mają do niego zdrowe podejście.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie