Z autopilotem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Szkoda, ze moja kosiarka nie ma napędu, ale dało mi to do myślenia.
a ja myślałem, że takie akcje są tylko w bajkach :O niestety swoją kosiarką tak nie dam rady, bo nie ma napędu
ewentualnie przyczepi się jakiegoś murzyna, żeby popchał
abominacja napisał/a:
Dzięki temu wynalazkowi mężczyzna będzie w kocu miał czas na umycie naczyń.
O ile kobieta w tym czasie kupi piwo, zrobi obiad, umyje podłogę, wypucuje cały dom, zrobi dobrze i skończy wszystko swoje + robotę faceta i skończy wszystko swoje obowiązki kuchenne i niekuchenne, wtedy facet może umyć jej naczynia - o ile ona je umyje przed nim.
Dudzik napisał/a:
Rasista
Matke sobie podczep
<ironia>Dokładnie, na tym forum wszyscy jesteśmy bandą tęgich poważniaków i nie tolerujemy rasizmu w komentarzach! </ironia>
Radeg napisał/a:
O ile kobieta w tym czasie kupi piwo, zrobi obiad, umyje podłogę, wypucuje cały dom, zrobi dobrze i skończy wszystko swoje + robotę faceta i skończy wszystko swoje obowiązki kuchenne i niekuchenne, wtedy facet może umyć jej naczynia - o ile ona je umyje przed nim.
<ironia>Dokładnie, na tym forum wszyscy jesteśmy bandą tęgich poważniaków i nie tolerujemy rasizmu w komentarzach! </ironia>
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
@up
Przecież Radeg pisał rasizmie, a nie o JAWNYM rasizmie...
Przecież Radeg pisał rasizmie, a nie o JAWNYM rasizmie...
kicolek napisał/a:
ewentualnie przyczepi się jakiegoś murzyna, żeby popchał
Jak ktoś ma pchać kosiarkę to jaki jest sens przypinania jej do zwijającego się sznurka?
bobigeda napisał/a:
Jak ktoś ma pchać kosiarkę to jaki jest sens przypinania jej do zwijającego się sznurka?
Bo czarny to taki głupi kolor, że pomyliłby drogę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie