Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adrian_k 2013-10-08, 22:20 1
Prawdziwa wiadomość to pewnie #swag #yolo #stupidhumans @earth.
Zgłoś
Ghostface 2013-10-08, 22:34 3
Po pierwsze historia ma zupełnie inny bieg - wystarczy trochę pogrzebać na googlach, żeby to wyczytać. Najpierw "kosmici" wykonali ten rysunek na zbożu i doktorki zaczęły go analizować, a później przekształcać w te kody binarne i inne syfy. Jak to odkodowali i przeczytali by to przesłanie (nigdzie oficjalnie nie potwierdzone), stworzyli na wzór tego co otrzymali od kosmitów podobną wiadomość, którą nadają do dnia dzisiejszego. Od tamtego czasu przez 27 lat nadają go cały czas mając nadzieję, że do kogoś on dotrze i na niego odpowiedzą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 22:40 12
Ghostface napisał/a:

Po pierwsze historia ma zupełnie inny bieg - wystarczy trochę pogrzebać na googlach, żeby to wyczytać. Najpierw "kosmici" wykonali ten rysunek na zbożu i doktorki zaczęły go analizować, a później przekształcać w te kody binarne i inne syfy. Jak to odkodowali i przeczytali by to przesłanie (nigdzie oficjalnie nie potwierdzone), stworzyli na wzór tego co otrzymali od kosmitów podobną wiadomość, którą nadają do dnia dzisiejszego. Od tamtego czasu przez 27 lat nadają go cały czas mając nadzieję, że do kogoś on dotrze i na niego odpowiedzą.

a po drugie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 22:40 1
Nigdy nie mówcie nigdy, jeśli nie posiadacie racjonalnych argumentów.
Zgłoś
piogo27 2013-10-08, 22:49 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-10-08, 22:58 2
Zgłoś
sesef 2013-10-08, 23:07 1
KMD napisał/a:

Jest tu jakiś astronom? Poproszę listę wszystkich planet w zakresie <26,5;27,5> lat świetlnych z trzema planetami na których mogłoby się rozwinąć życie. A następnie zbadanie ich.

Dziękuję.

Ja bym jednak obstawiał 13,5 zakładając że oni/lub coś co zrobiło tę wydeptanke w zbożu podróżowało z prędkością bliska prędkości światła.
Zgłoś
Dziq69 2013-10-08, 23:09 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kfqcpk 2013-10-08, 23:11
Ciekawe czemu tylko w USA takie rzeczy się dzieją...
Zgłoś
Animaru 2013-10-08, 23:19
Nie tylko w USA. Europa ma więcej "udokumentowanych" aktywności ufoków niż amerykańce.
Parę lat temu nawet w wiosce niedaleko mojego rodzinnego miasta były kręgi w zbożu, ale jakoś się nie zajarałam tak żeby jechać to oglądać
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 23:23
no dobre. polecam ksiazki erich von daniken'a... chyba. tyle w jego ksiazkach pomyslów o cudnych przedstawicielach poteznych cywilizacji 'mieszajacych' swoje dna z tym naszych praprzodków, ze nim skonczylem jego ksiazke pt. 'is god an astronaut? chariot of the gods', snil mi sie krwawy gwalt na malpie.

ale ch*j z tym. dobry temat. szkoda tylko ze poza ulamkiem populacji wszyscy maja wszystko w dupie.

czekam tylko na zaplon. siekiera czeka.
Zgłoś
maciek24043 2013-10-08, 23:30 2
Na prawdę wydaje wam się, że jak UFO miałoby się z nami kontaktować, to zostawili by wiadomość w USA? W kraju największych debili?
Zgłoś
NWC 2013-10-08, 23:33 2
Zgłoś
Sebun 2013-10-08, 23:55 1
Cywilizacja zdolna do dalekich podróży międzyplanetarnych stara się z nami skontaktować przez ugniatanie zboża... to ma sens.

Na świecie istnieje wiele grup zajmujących się tworzeniem rzekomych znaków od kosmitów ulokowanych w zbożu. Po co to robią?
Żeby śmiać się z debili, którzy później w to wierzą.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-10-09, 0:13
A może ta pozaziemska cywilizacja używa takich technologii, że nie moglibyśmy odebrać przekazanej przez nich wiadomości?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem