👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze historia ma zupełnie inny bieg - wystarczy trochę pogrzebać na googlach, żeby to wyczytać. Najpierw "kosmici" wykonali ten rysunek na zbożu i doktorki zaczęły go analizować, a później przekształcać w te kody binarne i inne syfy. Jak to odkodowali i przeczytali by to przesłanie (nigdzie oficjalnie nie potwierdzone), stworzyli na wzór tego co otrzymali od kosmitów podobną wiadomość, którą nadają do dnia dzisiejszego. Od tamtego czasu przez 27 lat nadają go cały czas mając nadzieję, że do kogoś on dotrze i na niego odpowiedzą.

Ghostface napisał/a:
Po pierwsze historia ma zupełnie inny bieg - wystarczy trochę pogrzebać na googlach, żeby to wyczytać. Najpierw "kosmici" wykonali ten rysunek na zbożu i doktorki zaczęły go analizować, a później przekształcać w te kody binarne i inne syfy. Jak to odkodowali i przeczytali by to przesłanie (nigdzie oficjalnie nie potwierdzone), stworzyli na wzór tego co otrzymali od kosmitów podobną wiadomość, którą nadają do dnia dzisiejszego. Od tamtego czasu przez 27 lat nadają go cały czas mając nadzieję, że do kogoś on dotrze i na niego odpowiedzą.
a po drugie?

Nigdy nie mówcie nigdy, jeśli nie posiadacie racjonalnych argumentów.
KMD napisał/a:
Jest tu jakiś astronom? Poproszę listę wszystkich planet w zakresie <26,5;27,5> lat świetlnych z trzema planetami na których mogłoby się rozwinąć życie. A następnie zbadanie ich.
Dziękuję.
Ja bym jednak obstawiał 13,5 zakładając że oni/lub coś co zrobiło tę wydeptanke w zbożu podróżowało z prędkością bliska prędkości światła.
Nie tylko w USA. Europa ma więcej "udokumentowanych" aktywności ufoków niż amerykańce.
Parę lat temu nawet w wiosce niedaleko mojego rodzinnego miasta były kręgi w zbożu, ale jakoś się nie zajarałam tak żeby jechać to oglądać
Parę lat temu nawet w wiosce niedaleko mojego rodzinnego miasta były kręgi w zbożu, ale jakoś się nie zajarałam tak żeby jechać to oglądać

no dobre. polecam ksiazki erich von daniken'a... chyba. tyle w jego ksiazkach pomyslów o cudnych przedstawicielach poteznych cywilizacji 'mieszajacych' swoje dna z tym naszych praprzodków, ze nim skonczylem jego ksiazke pt. 'is god an astronaut? chariot of the gods', snil mi sie krwawy gwalt na malpie.
ale ch*j z tym. dobry temat. szkoda tylko ze poza ulamkiem populacji wszyscy maja wszystko w dupie.
czekam tylko na zaplon. siekiera czeka.
ale ch*j z tym. dobry temat. szkoda tylko ze poza ulamkiem populacji wszyscy maja wszystko w dupie.
czekam tylko na zaplon. siekiera czeka.
Na prawdę wydaje wam się, że jak UFO miałoby się z nami kontaktować, to zostawili by wiadomość w USA? W kraju największych debili?
Cywilizacja zdolna do dalekich podróży międzyplanetarnych stara się z nami skontaktować przez ugniatanie zboża... to ma sens.
Na świecie istnieje wiele grup zajmujących się tworzeniem rzekomych znaków od kosmitów ulokowanych w zbożu. Po co to robią?
Żeby śmiać się z debili, którzy później w to wierzą.
Na świecie istnieje wiele grup zajmujących się tworzeniem rzekomych znaków od kosmitów ulokowanych w zbożu. Po co to robią?
Żeby śmiać się z debili, którzy później w to wierzą.
A może ta pozaziemska cywilizacja używa takich technologii, że nie moglibyśmy odebrać przekazanej przez nich wiadomości?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie