👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To nie jest takie proste jak ci się może wydawać, tylko ponoć (nie znam się) się nieco szybciej od zwykłej układa.
jeśli ma tylko te dwa kolory to biorę w ciemno, zabawa na wiele godzin

Czemu niby dla mocno opalonych?
Dam sobie łeb uciąć, że bez pomocy poradników sam byś tego nie złożył
Dam sobie łeb uciąć, że bez pomocy poradników sam byś tego nie złożył

"Przecież to tylko 3 674 160 kombinacji " Stary betka, na kibelku to się ułoży nawet
a tak na poważnie ja szybciej sobie poradziłem z 3x3x3 niż z tą :O

Jest trudniejsza bo nie ma żadnego punktu odniesienia jak w przypadku tej "oryginalnej" a wiec każda cześć jest ruchoma

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie