Jak widać, zima w tym roku zaskoczyła nie tylko drogowców.
kto nie odpalał kosy w zimę niech pierwszy rzuci kamieniem

podpis użytkownika

Biedni nie zdążyli do końca listopada... Pewnie przez covid...
Wygrali przetarg,nie zdążyli przed śniegiem,kary umowne grożą,teraz są slawni- nikt nie powie że nie kosili.
Współczuję chłopakom pracy przy takiej pogodzie, w ogóle praca w ujemnych temperaturach powinna być ustawowo zakazana. Nieprzyjemnie się robi w mrozie.
wykorzystali cały urlop w lecie

podpis użytkownika
trzymaj się ! a Ty się nie puszczaj !
Colossus napisał/a:
Współczuję chłopakom pracy przy takiej pogodzie, w ogóle praca w ujemnych temperaturach powinna być ustawowo zakazana. Nieprzyjemnie się robi w mrozie.
Ustawowo czy nie. Uwazam, ze masz tak jak sie dogadasz
Oj tam, firma znajomego burmistrza potrzebuje zarobić na zleceniu publicznym. Zupełnie normalne w republikach bananowych.
to piekna wizualizacja tego jak PiS rozwiązuje najbardziej palące problemy Polaków i Polek

Sprawa się na szczęście rypła i nasi dzielni, zimowi ogrodnicy stali się sławni:
polsatnews.pl/wiadomosc/2021-12-09/leszno-drogowcy-kosili-trawe-w-snie...
polsatnews.pl/wiadomosc/2021-12-09/leszno-drogowcy-kosili-trawe-w-snie...
Umowa z gminą rzecz święta
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Co to qrwa za przetarg na koszenie trawy w grudniu, chooj dupa i kamieni kupa, kraj z kartonu i koszonej trawy.
htp napisał/a:
Zdefiniuj słowo "myślą".
Ja p🤬lę... Wy myślicie że oni przyszli rano na bazę, powiedzieli do siebie bierzemy transita, kosy i zapoerdalamy na pierwszą lepszą drogę i kosimy trawę pod śniegiem? Ktoś ich tam wysłał a oni mieli c🤬ja do powiedzenia. Ja to się bardziej zastanawiam czy u was jakieś myśli wogòle kiełkują?