Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ratatata 2013-05-31, 23:04
Ale menda
Zgłoś
Shaint 2013-05-31, 23:18
Normalnie zwierzęta kotowate wodę uwielbiają tylko koty domowe to takie troszkę p🤬dki i się wody boją z reguły.
Zgłoś
djhexe 2013-05-31, 23:22
jaka woda??? toż to formalina.
Zgłoś
Doberman411 2013-05-31, 23:23
powiem tak koty uwielbiają ciepłą wodę mają strach za pierwszym razem ale jak się je namówi za pomocą wrzucenia go do wody to nie chcą wychodzić wiem bo mam kota i lubi wodę siedzi w niej ze 30min i nie chce wyjść i koty bardzo lubią ciepło mój w zimę leży przy grzejniku pozdrawiam
Zgłoś
Dziamian 2013-05-31, 23:32
właśnie chciałem napisać, wszystko przez to bo woda jest ciepła
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 23:39 1
@tomaszedison

Ty za to jesteś piękny jak wyjdziesz z wanny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-31, 23:39
Dolewał wrzącej wody, bo by się nie równo ugotował
Zgłoś
cycek69 2013-06-01, 0:24
@iMarcos

ciągnie swój do swego ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 1:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cyjanek 2013-06-01, 1:41 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hollo 2013-06-01, 1:58
Monto bo psy maja panow, a koty niewolnikow.
P.s Wszystkie zwierzaki sa zajebiste, i nalezy im sie szacunek .
Zgłoś
pharmasone 2013-06-01, 8:00
Wygląda jak kurczak w trakcie rozmrażania....
Zgłoś
TCJ 2013-06-01, 10:45
@ CDBLAZE - ty jakim cudem, żeś go przyzwyczaił do tej kąpieli? Na bank piździ w łazience to woli zostać w wodzie.
Zgłoś
Cyjanek 2013-06-01, 11:19
TCJ napisał/a:

@ CDBLAZE - ty jakim cudem, żeś go przyzwyczaił do tej kąpieli? Na bank piździ w łazience to woli zostać w wodzie.

To nie jest materiał własny W necie poszperałem i znalazłem.
Zgłoś
gin 2013-06-01, 13:01
Zwierzęta są zajebiste. Wielu z was napiszę "ugotować go" itp. A tak na prawdę macie ból dupska bo wam rodzice nigdy nie pozwolili na zwierzaka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem