podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Kot to mądre zwierzę nie to co kundel.
Dlatego dla kundli trzeba co jakiś, czas plaster kielby rzucić pod blokiem tam gdzie, srają i właściciele nie sprzątają. Koniecznie z zyketką w środku
Ostatni kot którego miałam (świeć panie nad jego duszą) popiera. Też bardzo lubił gołębie.Lubię gołębie. Dla Was to tylko szczury ze skrzydłami, ale dla mnie te skalniaki są zajebiste. Sąsiad kupił kiedyś ozdobnego za 50k...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Lubię gołębie. Dla Was to tylko szczury ze skrzydłami, ale dla mnie te skalniaki są zajebiste. Sąsiad kupił kiedyś ozdobnego za 50k...
Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.
Chyba tylko jak ma właściciela c🤬ja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.
jakby sierściucha normalnie karmili to w dupie miałby tego gryzonia widać że głodny był
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Nie powiem, pomidor.Gówno się tam znasz na kotach. Obecnie mam w domu 14 kotów, większość przygarnąłem z ulicy. Sam niedojadam aby kotki miały wszystko jak trzeba. Zabijają ptaki i gryzonie i wcale ich nie jedzą, po prostu mają taki instynkt drapieżcy.
Chyba tylko jak ma właściciela c🤬ja. Wszystkie moje koty załatwiają swoje potrzeby tylko na podwórkach u sąsiadów.