📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Myślałem, że futrzak przyklei się do sufitu... a, tu takie zakończenie jestem pod wrażeniem
Myszki w domu się czasem trafią. Mnie jedna do garnka z olejem wpadła. Zrobiłem jej "coraz szybciej coraz wolniej" na gazie.....
Kot to mądre zwierzę nie to co kundel.
Dlatego dla kundli trzeba co jakiś, czas plaster kielby rzucić pod blokiem tam gdzie, srają i właściciele nie sprzątają. Koniecznie z zyketką w środku
Dlatego dla kundli trzeba co jakiś, czas plaster kielby rzucić pod blokiem tam gdzie, srają i właściciele nie sprzątają. Koniecznie z zyketką w środku
Lubię gołębie. Dla Was to tylko szczury ze skrzydłami, ale dla mnie te skalniaki są zajebiste. Sąsiad kupił kiedyś ozdobnego za 50k...
danielxc717 napisał/a:
Kot to mądre zwierzę nie to co kundel.
Poligon??
smc napisał/a:
Ostatni kot którego miałam (świeć panie nad jego duszą) popiera. Też bardzo lubił gołębie.Lubię gołębie. Dla Was to tylko szczury ze skrzydłami, ale dla mnie te skalniaki są zajebiste. Sąsiad kupił kiedyś ozdobnego za 50k...
smc napisał/a:
Lubię gołębie. Dla Was to tylko szczury ze skrzydłami, ale dla mnie te skalniaki są zajebiste. Sąsiad kupił kiedyś ozdobnego za 50k...
Smaczny był?
leonidkacap napisał/a:
jakby sierściucha normalnie karmili to w dupie miałby tego gryzonia widać że głodny był
Głupoty gadasz. Najedzony kot lepiej łowi myszy niż głodny. Głodny z łapie i zeżre, co może być dla niego ostatnim posiłkiem. Najedzony złapie, pobawi się, zagryzie i przyniesie właścicielowi, żeby pokazać jaki on jest dobry.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie