📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupi sierściuch. Jakiegoś chorego złapał i jest zadowolony.
Tu w Krakowie to żadem kot nie ruszy takiego kaprawego gołębia...a szkoda, bo te latające szczury to problem
Tu w Krakowie to żadem kot nie ruszy takiego kaprawego gołębia...a szkoda, bo te latające szczury to problem
pewnie on tego nawet nie zjadł. ale piwo jest bo gołębie trzeba tępić.

Ja bym temu kotu dał karę śmierci, cóż za brutalność i okrucieństwo

Bacutil napisał/a:
A ja takich jak ty.
Tak to zapraszam zobaczymy czy bedziesz taki i kto tu kogo bedzie kopał jeśli jesteś taki chojrak czy tylko tu świrujesz kozaka bo wiesz ze jesteś daleko i ze nikt cie nie zajebie ale cie prosze bądź do końca kozakiem i sie spotkajmy .
PS. mame zabierz se sobą by ci nosa wytarła

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie