Ot taki kotek, po tagach nie znalazłem, jak było to wiecie gdzie.
To mój pierwszy temat
podpis użytkownika
hyhyhyhyhyhuhuhuhuh🤬jh🤬jh🤬jh🤬j
U nas też są podobne kuwisyństwa, tyle że zjadają żywcem głównie jeleniowate. Jedna z odmian zamiast żerować pod skórą to włazi do nosa i rozwija się w wolnych przestrzeniach dróg oddechowych głowy. A teraz wyobraź sobie że gdzieś przy zatokach i innych zakamarkach siedzi ci takich kurew kilkanaście - kilkadziesiąt i wije się. W skrajnych przypadkach od nadmiaru zwierzyna zwyczajnie się dusi.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Tak się kończy chodzenie na dz🤬ki.
Konto usunięte
2017-06-12, 10:32
K🤬a i ten przycisk pobierania przy filmiku. Właśnie ściągnąłem sobie filmik jak tktos kotu łatwe wyciąga, no k🤬a
jap🤬lę, takie zwierzęta powinno się od razu usypiać. Po co taki zwierzak ma żyć parę dobrych miesięcy w cierpieniach zanim mu to się wszystko wygoi - pomijając już nakłady finansowe i czas poświęcony przez weterynarzy :v
Nert napisał/a:
Wszystko miastowe
to larwa gza, zwierzęta na wsiach mają tego pod dostatkiem, zresztą te w lesie też
chyba u ciebie, w porządnym gospodarstwie gdzie dba się o zwierzęta to tego nie ma, ja u siebie ponad 20 lat nie spotkałem
Za ratowanie kotka od larw zawsze piwko
Konto usunięte
2017-06-12, 13:15
Biedny kiciuś... uśpić!
Konto usunięte
2017-06-12, 16:02
Sol napisał/a:
Biedny maluszek
No, musiał żywić się mięsem kota. Też mu współczuje
Tylko larw szkoda
Nie będzie ładnych motylków
Cholernie szanuję weterynarzy. Oni w przeciwieństwie do wege-p🤬deczek i innych k🤬a hipsterskich naciągaczy z Unicefu, czy tym podobnych organizacji REALNIE pomagają zwierzętom i robią to z prawdziwej pasji, a nie z powodu gównianej mody
pawlo934 napisał/a:
jap🤬lę, takie zwierzęta powinno się od razu usypiać. Po co taki zwierzak ma żyć parę dobrych miesięcy w cierpieniach zanim mu to się wszystko wygoi - pomijając już nakłady finansowe i czas poświęcony przez weterynarzy :v
Daj znać jak trafisz w do szpitala albo zachorujesz na cokolwiek, chcę osobiście Ci zaaplikować pavulon, odłączyć aparaturę, albo staromodnie poprawić poduszkę w okolicach twarzy.
daj ktoś gifa z gryllsem rozgryzającym takiego robala
@Sinecod Brawo k🤬a, porównuj zwierzęta do ludzi :v
pawlo934 napisał/a:
@Sinecod Brawo k🤬a, porównuj zwierzęta do ludzi :v
Zgadzam się, porównanie bez sensu. Zwierzęta stawiam dużo wyżej, bo ludzie to zazwyczaj k🤬y niemyte.
Ciekawi mnie jedno czy rybki by na to brały