Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TT4 2018-12-18, 7:23 4
Matka wyjaśnia cwaniaka.

Zgłoś
intermag 2018-12-18, 7:50
Pewnie nieźle jebie w tej chacie z kotami
Zgłoś
~Velture 2018-12-31, 11:11
koteczki są kochane

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
phrontch 2019-01-17, 7:20 11
Reakcja kotów na wegańskie, odtłuszczone mleko bezglutenowe, którym żywią się pedały, weganie oraz studenci prawa

Podczas pozyskiwania mleka nie ucierpiała żadna krowa, emisja dwutlenku węgla do atmosfery była zerowa

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Egzekutorka 2019-01-17, 7:49
Umarłam ze śmiechu

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
mygyry 2019-01-17, 8:21
Jeszcze trochę i okaże się, że większość tych produktów sztucznie przerabiana powoduje raka
Zgłoś
konto usunięte 2019-01-17, 8:28
Fake, hipsterskie koty jedzą z takich misek

Zgłoś
nowynick 2019-01-17, 8:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Beny 2019-01-17, 8:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
konto usunięte 2019-01-17, 9:02
Mi tam od małego mówili zeby jeść dużo marchewek bo witamina A na oczy dobra
Zgłoś
nowynick 2019-01-17, 9:06
@Beny

na właśnie przez to że się w tłuszczach rozpuszczają to w innym żarciu nie występują...
Zgłoś
~Beny 2019-01-17, 9:34
nowynick napisał/a:

@Beny

na właśnie przez to że się w tłuszczach rozpuszczają to w innym żarciu nie występują...

Czyli Twoim zdaniem osoba, której dieta bazuje na warzywach i owocach, miała niedobory witamin, które w nich występują?
Albo inaczej- jak któraś z ww witamin występuje w tłuszczu roślinnym, to tak naprawdę jej tam nie ma, bo się w nim rozpuszcza?

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2019-01-17, 9:42
Po to się leje olej do sałatek. Żeby witaminy przyswoić a nie wysrać. Karmili cię czasem za młodu surówką z tartej marchwi i jabłek?
Zgłoś
~Beny 2019-01-17, 9:57
agoth napisał/a:

Po to się leje olej do sałatek. Żeby witaminy przyswoić a nie wysrać. Karmili cię czasem za młodu surówką z tartej marchwi i jabłek?

Karmili, ale to nie zmienia faktu, że wszystkich się nie wysra.
Poza tym to się rozbiega z tym, co nowynick napisał, że te witaminy występują tylko w tłuszczach a pisząc o wegetariance miał pewnie na myśli tłuszcze zwierzęce.
To się nie klei

podpis użytkownika

Zgłoś
~Velture 2019-01-24, 22:32 5
Z górki na pazurki

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem