Lewactwo p🤬lone. Kot ma taką naturę, trzeba to uszanować...... muslimy też mają swoją naturę. A to komuś łeb uj🤬 jak tym lewaczkom w Maroku. A to wjechać ciężarówką w tłum, jak w Nicei. A to postrzelać na koncercie, jak w Manczesterze. Trzeba to uszanować... j🤬e lewaki.
To mój 9 kilogramowy Dzikus. Przez 10 lat nigdy nawet nie podrapał nikogo z domowników. Po uszach widać że nie unika konfliktów.
f................n
2018-12-26, 11:02
@up x2
Właśnie ku mojemu rozbawieniu potwierdziliście poziomem Swoich wypowiedzi, że sp🤬olenie umysłowe nie ma nic wspólnego ani z posiadanymi zwierzętami, ani z poglądami politycznymi. Mniej zabawne jest to, że statystycznie poziom tego sp🤬olenia narasta, skoro nawet tutaj można trafić na osoby tak głęboko upośledzone, drodzy przedmówcy
@ banerr - to oczywiście nie do kolegi - fajny tłuścioch
Ależ cudowna gównoburza w komentach
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
DMT
2018-12-26, 12:32
TB303 napisał/a:
Zapomniałbym, że mam coś dla miłośników kotów, jak i "miłośników" kotów:
O, mój materiał sprzed trzech lat...
sadistic.pl/kot-oblany-wrzatkiem-vt399614.htm
podpis użytkownika
Q L I
M A X
T................3
2018-12-26, 15:32
MaszAyahuaskę napisał/a:
O, mój materiał sprzed trzech lat...
sadistic.pl/kot-oblany-wrzatkiem-vt399614.htm
Dokładnie to z tego tematu, "zapożyczyłem" sobie film.
Swoją drogą, gówno-burza z powodu kotów, to jest najwyższy już poziom kociarskiego fetyszyzmu... Banda zoofilów
j................n
2018-12-26, 15:42
Zajebisty kotek, chciał z tego zjeba wypędzić demona sp🤬olenia. nawiasem mówiąc tacy kretyni wywołują u mnie agresję. Czaita w domu takiego kretyna hodować? P🤬lone błędy wychowawcze, to taki socjologiczny efekt motyla. Kotki są zajebiste.
Jaka trzeba być cipia, żeby cię kot zdominował i wyc🤬lil we własnym domu.
Kot pokazał kto jest samcem alfa w domu.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway