35i napisał/a:
Wszystko fajnie, tylko, że pierwsze sztuki stworzono w 2009 roku i kozacy go nie wyprodukowali. Jak ja nienawidzę określeń typu kozak, igła i.t.p. Kojarzą mi się tylko z przysłowiowym Mirkiem, handlarzem szrotem.
jak ci stara mówi podaj igłę bo chcę ci zacerować porwane majty to kojarzy ci się z januszem ? to ostro masz w bani.
djpyza napisał/a:
jak ci stara mówi podaj igłę bo chcę ci zacerować porwane majty to kojarzy ci się z januszem ? to ostro masz w bani.
Wy tam na Podlasiu, majty cerujecie?

35i napisał/a:
Wy tam na Podlasiu, majty cerujecie?
nie kupujemy nowe

Halman napisał/a:
choć kocham lotnictwo przyznam wyjątkowo; nawet ciekawe. I przy okazji chciałbym mocno zaznaczyć; człowiek niczego nowego nie wynalazł; kopiuje tylko wypracowane rozwiązania przyrody moje drogie dzieci.
Co tu p🤬lisz: internet
djpyza napisał/a:
nie kupujemy nowe jak nie rozumiałeś co up napisałem to wybacz.. albo jesteś po prostu mało inteligentny.
Jedyne co zrozumiałem to to, że masz niedoj🤬ie mózgowe albo czytasz bez zrozumienia. Nie widzę związku, ale skoro już piszesz o porwanych majtach i Januszu, to musiałeś mieć trudne dzieciństwo. Rozumiem, że to imię Twojego wujka.
No dobra wytłumaczę Ci. Chodziło mi o to,że igła jest przyrządem do szycia, a nie stanem technicznym pojazdu. Nie chciałem Cię pogrążać, ale widzę postępujące samozaoranie.
Zabawka fajna, ale i niebezpieczna. Przy szybkości 100km/h na wodzie to prawdziwy killer. Mam nadzieję, ze nie zrobią z tego atrakcji turystycznej do wypożyczania nad Bałtykiem, bo jak się dorwą najebusy to.. w sumie to niech się dorywają. Sadol czeka.
No tak, tylko takie hmm nudne trochę. Ale jest w tym tkwi potencjał, na bank można tym nieźle w coś przyp🤬olić i wtedy czekamy na filmik.