Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
djpyza 2021-07-25, 21:26
35i napisał/a:

Wszystko fajnie, tylko, że pierwsze sztuki stworzono w 2009 roku i kozacy go nie wyprodukowali. Jak ja nienawidzę określeń typu kozak, igła i.t.p. Kojarzą mi się tylko z przysłowiowym Mirkiem, handlarzem szrotem.

jak ci stara mówi podaj igłę bo chcę ci zacerować porwane majty to kojarzy ci się z januszem ? to ostro masz w bani.
Zgłoś
35i 2021-07-25, 21:33
djpyza napisał/a:

jak ci stara mówi podaj igłę bo chcę ci zacerować porwane majty to kojarzy ci się z januszem ? to ostro masz w bani.

Wy tam na Podlasiu, majty cerujecie?
Zgłoś
djpyza 2021-07-25, 22:40
35i napisał/a:

Wy tam na Podlasiu, majty cerujecie?

nie kupujemy nowe jak nie rozumiałeś co up napisałem to wybacz.. albo jesteś po prostu mało inteligentny.
Zgłoś
Stockshark 2021-07-25, 23:36
Halman napisał/a:

choć kocham lotnictwo przyznam wyjątkowo; nawet ciekawe. I przy okazji chciałbym mocno zaznaczyć; człowiek niczego nowego nie wynalazł; kopiuje tylko wypracowane rozwiązania przyrody moje drogie dzieci.

Co tu p🤬lisz: internet
Zgłoś
35i 2021-07-26, 4:09
djpyza napisał/a:

nie kupujemy nowe jak nie rozumiałeś co up napisałem to wybacz.. albo jesteś po prostu mało inteligentny.

Jedyne co zrozumiałem to to, że masz niedoj🤬ie mózgowe albo czytasz bez zrozumienia. Nie widzę związku, ale skoro już piszesz o porwanych majtach i Januszu, to musiałeś mieć trudne dzieciństwo. Rozumiem, że to imię Twojego wujka.

No dobra wytłumaczę Ci. Chodziło mi o to,że igła jest przyrządem do szycia, a nie stanem technicznym pojazdu. Nie chciałem Cię pogrążać, ale widzę postępujące samozaoranie.
Zgłoś
Xenon 2021-07-26, 4:15
Jak to jest k🤬a delfin
Zgłoś
EvilDick 2021-07-26, 5:19 2
Zabawka fajna, ale i niebezpieczna. Przy szybkości 100km/h na wodzie to prawdziwy killer. Mam nadzieję, ze nie zrobią z tego atrakcji turystycznej do wypożyczania nad Bałtykiem, bo jak się dorwą najebusy to.. w sumie to niech się dorywają. Sadol czeka.
Zgłoś
Justynka99 2021-07-26, 12:34
Totalnie bezużyteczne jako pojazd. Najwyżej zabawka.
Zgłoś
kulawiec 2021-07-26, 18:18
No tak, tylko takie hmm nudne trochę. Ale jest w tym tkwi potencjał, na bank można tym nieźle w coś przyp🤬olić i wtedy czekamy na filmik.
Zgłoś
miedzianek 2021-07-27, 0:39
k🤬a na kwejka wszedlem...
Zgłoś
drabi1 2021-07-27, 22:28
Mało wiemy o życiu!!!!
Zgłoś