Panowie w Audicach królowie szos. Najbardziej przykre jest to, że czarne Audi jechało spokojnie do czasu, gdy zostało wyprzedzone przez srebrne. Oczywiście godność nie pozwoliła by dalej zostać w tyle i trzeba było go gonić...
przejście: 200zł + 10 pkt
podwójna ciągła: 200zł + 5pkt
Nie mam nic ani do Audi, ani do BMW, bo nie można generalizować, ale niestety większość ludzi jeździ nimi tak jak na filmikach to widać. To, że nic nie jechało z naprzeciwka i że nie było w pobliżu pieszych to dla mnie żadne usprawiedliwienie, tym bardziej jak jedzie się w korku i i tak za wiele się nie ugra takimi durnymi manewrami.
Mój pierwszy post, materiał własny.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kup makowca i do komendanta lec z tym nagraniem.
@makabrax
Dobrze gada, polać mu. Tylko że jak coś mnie nie dotyczy to mnie nie interesuje, widać u nich jest inaczej.
W każdej marce znajdą sie debile. Niezależnie czy to audi, bmw, honda, vw, seat, opel, porshe, czy ssangyong. Niestety im większa ilość kucy pod maską tym większe prawdopodobieństwo, że za kółkiem siedzi idiota.
Ciekawi mnie tylko czy wy wszyscy jeździcie zgodnie z przepisami tłuke sie autem od 2000 roku na koncie mam 1 mandat 500zł za nie manie prawajazdy , obecnie jeżdżę 740I e 38 mieszkam w CZ po Polsce latam srednio raz w tygodniu , i nie mam nic do 300KM pod maską ale ja widze tych tłóków w golfach 3 fordach mondeo itp który zmusza swoją łupe do jechania 190km/h z czarnym dymem za dupą bo on zobaczył duże BMW to mnie tatuaże spływają do kostek .
konto usunięte
2014-01-06, 20:13
Wyprzedzanie na prostej drodze przy dobrej widoczności, autorze filmu życzę Ci żeby ktoś Ciebie nagrał jak łamiesz przepisy.
konto usunięte
2014-01-06, 23:49
będziesz miał takie autko, to pogadamy

o łamaniu przepisów.
to czarne a8 dziwnie znajome. Rozszyfruje mi ktoś numery?
konto usunięte
2014-01-07, 18:41
Ktoś tu chyba pierwszy raz wyjechał poza miasto.
konto usunięte
2014-01-07, 19:03
Znak, że zbliża się skrzyżowanie, potem ciągła i wysepka. Czarne mogło najechać na ciągłą no i co? Jak dla mnie mógł ominąć nawet wysepkę z lewej strony jeśli nie spowodowało by to zagrożenia w ruchu. Znaki mają zapewniać bezpieczeństwo ale nie są wyrocznią. Chronią nas natomiast przed debilami, którzy nie potrafili by jeździć bez znaków, żeby kogoś nie zabić w tym siebie.