👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolosasz napisał/a:
skurol kolory nieprzypadkuwy.
cieszę się, że żyję w zacofanym katolickim kraju
A wolał byś życ w tolerancyjnej i "postępowej" Francji?
@up na pace nie wiadomo co było napisane, ale na drzwiach na pewno DHL...

jak by był sam to by został złapany na gorącym , chyba że by se rękę odgryzł
sweden0909 napisał/a:
jak dobrze będą płacić za prace to nikt nie będzie kradł.jakoś w niemcach nikt nie kradnie, przypadek nie sądze
Też tak myślał ale to tak nie działa. Nie w Polsce. U mnie w robocie w sezonie jak jest praca to fiziole zarabiają nawet po 8k na rękę miesięcznie. Myślisz że przestają kraść? Dalej kradną wszystko łącznie z mydłem i papierem z kibla.
Polak to złodziej i tak już zostanie pan Jezus w bibli ma to napisane.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie