Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rudyjestspoko 2019-07-12, 15:43 1
kolosasz napisał/a:

skurol kolory nieprzypadkuwy.
cieszę się, że żyję w zacofanym katolickim kraju

A wolał byś życ w tolerancyjnej i "postępowej" Francji?
Zgłoś
korowiow777 2019-07-12, 16:35 1
Wiewór napisał/a:

Nie ukrodłem ino se wzionlem bo lerzało

Wypaliło mi oczy. Ale merytorycznie masz rację, tak jest mentalność złodziejskiej patologii. "sami się prosili o zaj🤬ie tego" lub " zgubił to ma problem. Znalazłem to nie ukradlem, chyba tylko głupi oddaje znalezioną zgubę" itp

podpis użytkownika

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
lm65 2019-07-12, 17:02 1
hahahaahah co za biały cz🤬ch.
Zgłoś
Oponka 2019-07-12, 17:06
typowe dla kuriera. nie zamyka samochodu bo za 3min wróci. dobrze tak idiocie (kurierowi), a drugiemu idiocie (złodziejowi) obie łapy powinny uschnąć. ale najpierw w ten uj🤬y paluch mogłyby mu robale wejść, żeby bardziej bolało
Zgłoś
Krwawy Opiekacz 2019-07-12, 17:16 1
No k🤬a wcale nie widać, że DHL...
Zgłoś
bezimienny90 2019-07-12, 17:21
@up na pace nie wiadomo co było napisane, ale na drzwiach na pewno DHL...
Zgłoś
e................l 2019-07-12, 20:13
kolosasz napisał/a:

skurol kolory nieprzypadkuwy.
cieszę się, że żyję w zacofanym katolickim kraju

wyp🤬alaj do izraela, jak ci się nie podaba ułomku
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-07-12, 20:17
jak by był sam to by został złapany na gorącym , chyba że by se rękę odgryzł

podpis użytkownika

Zgłoś
sweden0909 2019-07-12, 22:42
Respektuj napisał/a:

W tym kraju nawet głupoty potrafią jiz kraść. .. masakra jakaś się dzieje. Ludziom nie chce się nawet pracować woli kraść jakies p🤬ly. Kara powinna być sroga za to. I tak pożytku kraj ani nikt z takiego gościa nie ma. W sumie co tu gadać o pracy jak kraj Cie okrada z twoich własnych ciężko zarobionych pieniędzy oni 1 powinni otrzymac kare za to wszystko bo to wszystko prowadzi do rozsypu.

jak dobrze będą płacić za prace to nikt nie będzie kradł.jakoś w niemcach nikt nie kradnie, przypadek nie sądze
Zgłoś
Wiewór 2019-07-13, 10:11
sweden0909 napisał/a:

jak dobrze będą płacić za prace to nikt nie będzie kradł.jakoś w niemcach nikt nie kradnie, przypadek nie sądze

Też tak myślał ale to tak nie działa. Nie w Polsce. U mnie w robocie w sezonie jak jest praca to fiziole zarabiają nawet po 8k na rękę miesięcznie. Myślisz że przestają kraść? Dalej kradną wszystko łącznie z mydłem i papierem z kibla.
Polak to złodziej i tak już zostanie pan Jezus w bibli ma to napisane.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
J................o 2019-07-13, 15:45
W pracy jak jeżdżę też nie zamykam auta. Ba! Zostawiam otwarte okna (w lato wszystkie są pootwierane).
Inni kierowcy też się dziwią, nie dowierzają, wręcz sapią co ja odp🤬lam, czemu okna pootwierane i auto nie zamknięte?
I dumają okrutnie nad moim postępowaniem stojąc na parkingu gdzie co trzecie auto to otwarte cabrio z odsłoniętym szyberdachem
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2019-07-15, 12:11
Loaloa napisał/a:

Sport narodowy polaczków.

Zgłoś