Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kradzież paliwa
S.T.U_Cummins • 2018-02-02, 21:42
BMW i wszystko jasne, a mówią że to auto dla bogatych.
Obywatel z nagrania poszukiwany!

Kto poznaje siebie lub swojego kolegę?

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Wiewór 2018-02-03, 11:59 1
Urząd skarbowy dop🤬li drugi zarzut za niezapłacenie podatku od wzbogacenia się bo potroił wartość auta.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
radek225 2018-02-03, 12:10 1
S.T.U_Cummins napisał/a:

BMW i wszystko jasne, a mówią że to auto dla bogatych. ]

Kierowcy BMW ogólnie mają coś z głową. Wczoraj wj🤬aby się we mnie nowiutka Zet Czwórka po lifcie. Jadę lewym pasem, Z4 daje kierunek (!!!), ale nie patrzy w lusterka i jeb prosto na mnie!

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
vieri22666 2018-02-03, 12:22 5
Rok temu jak tankowałem na A4, rozmawiałem przez telefon, i zorientowałem się, że nie zapłaciłem jakieś 30km dalej gdy skończyłem gadać. Poszukałem numeru na stacje zadzwoniłem, i porozmawiałem z kierownikiem, on powiedział, że spoko ale i tak zgłosił na policje mimo, że podałem mu wszystie dane i mówiłem mu, że jak tylko dojadę do domu zrobię przelew. No i musiałem potem dymać na komisariat i się tłumaczyć 300km Przelew dostał, o kradzież paliwa wycofał oskarżenie, ale miałem pecha bo policjant który prowadził sprawę poszeł na urlop, a drugi nie wiedział (nei wiem jakim cudem) ,że zgłoszenie zostało wycofane i uregulowane. W każdym bądź razie, skończyło się bez mandatu itd. Ale musiałem raz jechać na przesłuchanie gdzieś tam na komisariat Do krapkowic, potem dowiedziałem się, że mogę to zrobić u siebie w mieście i przesłać zeznania. Więc zbiornik za 200zł zł. kosztował mnie dwa dni urlopu, paliwo na śląsk i spowrotem ze 200zł znowu i dwa razy pobyt na komisariace jeden us iebie drugi w krapkowicach. Nie polecam gadać przez telefon podczas tankowania!

podpis użytkownika

Bo facet to musi mieć wał a nie jakieś tam przeguby...
Zgłoś
jjjkkkfff 2018-02-03, 13:13 6
vieri22666 napisał/a:

Rok temu jak tankowałem na A4, rozmawiałem przez telefon, i zorientowałem się, że nie zapłaciłem jakieś 30km dalejylko dojadę do domu zrobię przelew. Nie polecam gadać przez telefon podczas tankowania!

Śląsk. Krapkowice. To wszystko wyjaśnia. Gdybyś był niemcem to kierownik stacji i policjant zaprosili by cie na piwo.
Zgłoś
Piotru70 2018-02-03, 14:52 1
Ukradli poniżej 200 złoty. Ale nie pomyśleli, mogli podjechać do dystrybutora obok i ukraść na drugie 200 złoty
Zgłoś
Konto usunięte 2018-02-03, 15:06 2
nie strzepał po tankowaniu, p🤬lony.
Zgłoś
Thiet 2018-02-03, 19:17 2
gdyby tankował LPG to miałby trudniej, tam za każde zatankowane za 10 zł pyta czy masz pieniądze
Zgłoś
t0karev 2018-02-03, 19:29 3
Ale jak się p🤬lony zastanawiał czy ukraść 95 czy 98

podpis użytkownika

Najmroczniejsze czeluście piekieł zerezerwowane jest dla tych,
którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
Zgłoś
Kanzar 2018-02-03, 23:14 1
Znalazłem na tej stronie z pedofilami i gw🤬cicielami. typek podobny

Zgłoś
Konto usunięte 2018-02-03, 23:16
a co na to TVN, też obarczą winą pisorów co mają w zwyczaju,
że to zubożały zdesperowany nastolatek
Zgłoś
Dupaapud 2018-02-03, 23:18 2
Cytat:

Ale jak się p🤬lony zastanawiał czy ukraść 95 czy 98

98 nie umiał wyjąć, bo się inaczej wyciąga