24.10.2012 w Krakowie obok ronda Mogilskiego ukradziono rower (Kross Hexagon V3) mojemu koledze. Niestety policja do dziś nie złapała złodzieja. Może komuś z Was uda się rozpoznać sprawcę, jeśli ktoś go poznaje, proszę o kontakt z policja, lub 799118877
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Możesz zamieścić informację w gazecie "kupię kradziony rower, tel: 997"
Kto kradnie Krossa? A jeszcze większe pytanie, kto kupuje Krossa?????
Haha, pamietam jak matka pojechala do Netto, przypiela rower, a gdy wrocila i chciala go odpiac, to zlamal sie kluczyk
Wrocila do chaty, a ja ze starym wzielismy brzeszczot z garażu i meczylismy pod samym wejscie do sklepu te blokade z 5 minut. Nikt nawet nie zwrocil uwagi, więc jak chcecie ukraść jakiś rower w środku dnia, w miejscu gdzie przechodzi kupa ludzi, to polecam tę metodę
mefiek napisał/a:
Haha, pamietam jak matka pojechala do Netto, przypiela rower, a gdy wrocila i chciala go odpiac, to zlamal sie kluczyk
Wrocila do chaty, a ja ze starym wzielismy brzeszczot z garażu i meczylismy pod samym wejscie do sklepu te blokade z 5 minut. Nikt nawet nie zwrocil uwagi, więc jak chcecie ukraść jakiś rower w środku dnia, w miejscu gdzie przechodzi kupa ludzi, to polecam tę metodę
![]()
Bo to Getto było a nie Netto, tam brzeszczot to standardowy klucz
Największe fra jerstwo to złodziej rowerowy i torbiarze ... takie nic. Dwie lewe rece do wszystkiego . bartlomiej123@ wp.pl
Wstawiam tutaj filmik, który pokazuje jak wytrzymałe są te powszechne, "super ekstra niezniszczalne" blokady rowerowe, kupowane w biedronce...
To już wiem co tata robił w Krakowie na delegacjii
PS. Fajny prezent na święta Tato...
PS. Fajny prezent na święta Tato...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie