Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-04-19, 21:47 2
@BDrummer z Jarkiem jest taki problem, że swoim p🤬leniem wzbudza zdziwieni/obrzydzenie/nienawiść (niepotrzebne skreślić), tutaj nie ma znaczenia czy jest się Niesiołowskim czy szwagrem spod sklepu. Zauważ, że taki Niesiołowski niepochlebnie wyraża się tylko o Kaczyńskim lub o jakimś jego pomyśle, a Kaczyński w swojej karierze obrażał najróżniejszych ludzi... choćby ostatnio ślązoków, przykłady można by przytaczać na kilogramy ale po co... to nie jest portal o polityce...
proszę dobranoc
Zgłoś
magikp1 2011-04-19, 22:00
ja lece tym co rusie w nim szyby po wybijały bo straszny przeciąg...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-19, 22:06 5
Hasło prawdziwe i nie zdajecie sobie z tego sprawy tępaki, to tylko alegoria, a Ruscy śmieją się nam w twarz i jak komuś się to nie podoba i tworzy hasło jak na zdjęciu to swoi ludzie go wyśmiewają. Powyciągacie do siebie ręce sk🤬ysyny kiedy odbiorą nam suwerenność egzystencjalną, bo gospodarczej już nie mamy ;] Nie daj Boże.

Możecie mnie za to zgnoić, bo to Sadistic i powinienem wyp🤬alać stąd z ludzką mową, ale przedtem przemyślcie dojrzale ten problem dotyczący Polski jeżeli macie w sobie krztynę patriotyzmu, za który to nasi dziadowie przelewali krew. Bo to ich zasługa, że Polska istnieje i możecie sobie teraz siedzieć przed kompem wyć z tragedii i walić konia przy pikselach. Brak wam jaj do obiektywnej oceny sytuacji, a kto ma bronić polskości jak nie Polacy?
Zgłoś
Dany 2011-04-19, 22:07
A myślałem, że tylko w WWA mamy tych pop🤬lonych kretynów na krakowskim, widać tam tez się znaleźli.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-19, 22:44
haha byłem tam i po wszystkim cała ekipa szła chyba na wawel, jakieś 100 osób na przodzie krzyczało "Pamiętamy", następne 100 osób w środku śpiewała Hymn, a kolejna setka na końcu krzyczała "nigdy więcej" . Liczby podane w przybliżeniu ze względu na brak oceny na oko...
Zgłoś
BDrummer 2011-04-19, 22:46
ok fakt, portal nie o polityce tylko jednocześnie jaro j🤬 albo PO ( gdzie własnie oni do niego startowali )
lub/i do SLD czyli partii frajerów którzy chcą dać dzieci pedałom ( jeśli jesteś facetem i popierasz cioty w swoich dążeniach to nawet proszę nie pisz że jesteś sadystą )

Dziękuje Dobranoc
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-19, 23:22
No to k🤬a lećcie
Zgłoś
boski_adonis 2011-04-19, 23:31
ja p🤬le! j🤬e barany szukają teorii spiskowych jak Ci durnie od 2012, ludzie, TU sie poprostu rozp🤬olił jak dziesiątki innych samolotów na świecie, Rosja ma na nas wyj🤬e, możemy gówno jej zrobić, ale po c🤬ja ja to pisze jak sadyści to wiedząc.. mam ochotę p🤬lnąć tych wszystkich baranów z transparentami , c🤬je j🤬e, sk🤬ysyny p🤬lone!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-19, 23:52
na pohybel !
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-20, 9:35
-Krzyzak- napisał/a:

Hasło prawdziwe i nie zdajecie sobie z tego sprawy tępaki, to tylko alegoria, a Ruscy śmieją się nam w twarz i jak komuś się to nie podoba i tworzy hasło jak na zdjęciu to swoi ludzie go wyśmiewają. Powyciągacie do siebie ręce sk🤬ysyny kiedy odbiorą nam suwerenność egzystencjalną, bo gospodarczej już nie mamy ;] Nie daj Boże.

Możecie mnie za to zgnoić, bo to Sadistic i powinienem wyp🤬alać stąd z ludzką mową, ale przedtem przemyślcie dojrzale ten problem dotyczący Polski jeżeli macie w sobie krztynę patriotyzmu, za który to nasi dziadowie przelewali krew. Bo to ich zasługa, że Polska istnieje i możecie sobie teraz siedzieć przed kompem wyć z tragedii i walić konia przy pikselach. Brak wam jaj do obiektywnej oceny sytuacji, a kto ma bronić polskości jak nie Polacy?

Schabik napisał/a:

Uważasz że obrona krzyża i robienie całej tej szopki to bronienie polskości i zachowanie patriotyczne? To wyp🤬alaj pod ten swój krzyż.

Jak mniemam podczas, gdy Twoja klasa w szkole podstawowej miała lekcje z czytania ze zrozumieniem Ty urządzałeś sobie wagary.

Nie wspomniałem ani słowem o krzyżu, osobiście nie podoba mi się to do końca. Chodziło mi o hasło, które wyśmiewacie w tym temacie, że "Wszyscy lecimy TU-154", (tj Zmierzamy donikąd, jeżeli chodzi o polskie społeczeństwo). Powinniście otworzyć oczy zanim po raz kolejny będzie trzeba bronić ojczyzny poprzez walkę fizyczną, bo zagrożenie wojną jest realne, wbrew pozorom dobrobytu, pokoju i wolności. Nie zamierzam wskazywać, z której strony może nadejść potencjalny zaborca. Po prostu trzeba być czujnym i twardo stać na nogach, a przede wszystkim rozumieć obecną sytuację.
Zgłoś
pele368 2011-04-20, 13:23
Zamiast p🤬lić i dochodzić przyczyny katastrofy w Smoleńsku niech rozwiążą zagadkę kącika muzycznego z Familiady
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-17, 11:45 2
Krzyżaku, jeśli tą Twoją "polskość" reprezentują ludzie tacy jak Kaczyński, albo truchło jego brata, mam w dupie umieranie za takich Polaków.

Co do patriotyzmu, większość takich ludzi widzi go w ksenofobii, historycznej nienawiści i katolicyźmie - nie za takie ideały chcę walczyć, wręcz przeciwnie - z takimi chcę walczyć.

Druga sprawa to fakt, że Polska jako kraj nie może sobie pozwolić na jakieś afronty względem takich mocarstw jak Rosja (Europa i U.S.A będzie mieć nas w dupie), więc o tyle dobrze że antagoniści nie są z reguły brani za ludzi poważnych.

Po trzecie, każdy z nas widzi Polskę inaczej, za swoją będę walczył, ale póty w miejscu mojego kraju, leży ten katoland z debilami którzy książkę ostatni raz widzieli w gimnazjum, mam to w dupie.

Innymi słowy, to nasi przodkowie walczyli o ten kraj ale to nie Ruscy/Niemcy mogą go zniszczyć, Polaczkowie sp🤬olili ten kraj, a teraz nawołują do obrony czegoś z czym nie mam nic wspólnego.

"Coście sk🤬ysyny uczynili z tą krainą..."
Zgłoś