Sytuacja sprzed chwili (Kraków)
Jechałem sobie powoli i spokojnie, gdyż nie do końca znam droge... Na szczęście pomocnemu taksówkarzowi udało się mnie obudzić
Pierwszy temat
więc rypcie do woli, że nie umiem jeździć i mam matiza na gaz
M................3
2016-02-10, 1:40
O,moja trasa
MagicznyTomasz93 napisał/a:
O,moja trasa
Chyba zrobiłeś literówki i chciałeś napisać "stara"
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."
Może czas już najwyższy kupić coś lepszego... Nie wstyd ci?
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Mietek_Kusiciel napisał/a:
Pierwszy temat
więc rypcie do woli, że nie umiem jeździć i mam matiza na gaz
Jeździsz jak ciota... jakbyś jechał szybciej to by do tego nie doszło i pan taksówkarz nie musiałby przez ciebie hamować
Tam pod BP to jest norma ja juz tam milem 2 razy tak raz z baba raz gosciem patologia
Kuklińskiego - miejsce spotkań największych baranów i szeryfów w Krakowie. Kawałek dalej jest zwężenie i zawsze znajdzie się (QT)as kierownicy, który Cię strąbi i zablokuje. Btw. może ktoś jest z zarządu dróg na terenie miasta Kraków - chciałem Wam pogratulować najbardziej ch**owego skrzyżowania jakie widziałem.
D................7
2016-02-10, 8:30
Ej, on cie chyba nie słyszał...
Ja widzę że jedziesz normalnie. Pan taksówkarz mógł się nie rodzić to by nie musiał hamować.
SmileyRipper napisał/a:
Kuklińskieg.
Conrada a Kuklinskiego to ta', ktora naplyw podkarpacki do Krakowa nap🤬la
@SmileyRipper Tylko to nie jest Kuklińskiego, a rondo ofiar katynia dokładniej autor jechał armii krajowej w Josepha Conrada.
A jak dalej masz problem gdzie to jest to masz 25s Ikea-e jedną w Krakowie
Jestem maczetnikiem pozdrawiam
Nie od dziś wiadomo że krakowscy taksówkarze to c🤬le.
google.pl/maps/@50.0875199,19.8937913,117m/data=!3m1!1e3?hl=pl
zrąbana organizacja ruchu, kawałek dalej ( 6 kilometrów ) jest już to lepiej zrobione.
google.pl/maps/@50.0848966,19.9735092,233m/data=!3m1!1e3
no ale kierowca taxi wciąż winny
podpis użytkownika
:oneko:
Pierwszy raz w Krakowie ?
Bo tutaj to Standard.
Tam zdawałem prawko i akurat tam popełniłem jeden błąd, ale i tak zdałem
"Nie umiesz jeździć".
Jesteście pop🤬leni. Taksówkarz jak c🤬j ma widoczny znak ustąp pierwszeństwa a wy się jeszcze dop🤬lacie.