Pamiętam jak byłem na maratonie horrorów w Kinotece i to leciało. (nie wiedzieć czemu)
Był to chyba przedostatni film, kiedy jest moment, w którym większość osób śpi, bo jest naj🤬a albo zmęczona. Najprawdopodobniej operator projektora też był naj🤬y, bo w scenie tej katastrofy lotniczej myślałem, że mi bębenki pójdą, tak głośno ustawiono dźwięk. Na Qlimaxie tak głośno nie było. No i wszystkich rozbudziło.
Był to chyba przedostatni film, kiedy jest moment, w którym większość osób śpi, bo jest naj🤬a albo zmęczona. Najprawdopodobniej operator projektora też był naj🤬y, bo w scenie tej katastrofy lotniczej myślałem, że mi bębenki pójdą, tak głośno ustawiono dźwięk. Na Qlimaxie tak głośno nie było. No i wszystkich rozbudziło.
a dziś rano szukałem tego tematu by wkleić o to:
a żeby nie było a film to syf i jeszcze jedno
koleś po prawej K750i chyba ale koleś po lewej sam sobie strzela fotkę,
możecie sprawdzić sami, poza tym te nieścisłości
telefony komórkowe nie mają sieci bo fala tego syfu z słońca niszczy satelity,
ok zrozumiem jak syn dzwoni z budki telefonicznej na komórkę ojca bo sygnał może być przez BTS'y,
końcowe sceny ale wtedy
jak on odpalił GPS? Ok może auto mapa znalazła cel ale nie
wskazała by drogi =.=

a żeby nie było a film to syf i jeszcze jedno

koleś po prawej K750i chyba ale koleś po lewej sam sobie strzela fotkę,
możecie sprawdzić sami, poza tym te nieścisłości
telefony komórkowe nie mają sieci bo fala tego syfu z słońca niszczy satelity,
ok zrozumiem jak syn dzwoni z budki telefonicznej na komórkę ojca bo sygnał może być przez BTS'y,
końcowe sceny ale wtedy
jak on odpalił GPS? Ok może auto mapa znalazła cel ale nie
wskazała by drogi =.=

antyzog napisał/a:
Czy to nie jest z filmu "Zapowiedz" (Knowing 2009)? Bardzo podobał mi się ten film, pamiętam że oglądałem go zjarany, jest tam zajebista scena rozbicia się samolotu pasażerskiego, jak ją zobaczyłem to tylko takie wielkie WOW, bardzo pozytywnie, polecam.
Poza kilkoma dobrymi scenami film jest gówniany.
C🤬jowy film, w którym chyba tylko żydów nie upchnęli, bo wszystko inne z kosmitami na czele było. Ponadto bardzo długi i masa scen na siłę przeciągana.
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!