Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
FralTral 2013-01-06, 22:15
Up@
Może dlatego ze to Fake.
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-01-06, 22:17
Może dlatego że to FILM ????
Zgłoś
Y................i 2013-01-06, 23:46 2
Zgłoś
aopia 2013-01-06, 23:56
Pamiętam jak byłem na maratonie horrorów w Kinotece i to leciało. (nie wiedzieć czemu)
Był to chyba przedostatni film, kiedy jest moment, w którym większość osób śpi, bo jest naj🤬a albo zmęczona. Najprawdopodobniej operator projektora też był naj🤬y, bo w scenie tej katastrofy lotniczej myślałem, że mi bębenki pójdą, tak głośno ustawiono dźwięk. Na Qlimaxie tak głośno nie było. No i wszystkich rozbudziło.
Zgłoś
WIEWIORa 2013-01-07, 1:32
a dziś rano szukałem tego tematu by wkleić o to:

a żeby nie było a film to syf i jeszcze jedno

koleś po prawej K750i chyba ale koleś po lewej sam sobie strzela fotkę,
możecie sprawdzić sami, poza tym te nieścisłości

telefony komórkowe nie mają sieci bo fala tego syfu z słońca niszczy satelity,
ok zrozumiem jak syn dzwoni z budki telefonicznej na komórkę ojca bo sygnał może być przez BTS'y,
końcowe sceny ale wtedy
jak on odpalił GPS? Ok może auto mapa znalazła cel ale nie
wskazała by drogi =.=
Zgłoś
P................e 2013-01-07, 2:25
@up i tak nie dostaniesz piwa
Zgłoś
T................q 2013-01-07, 9:31
antyzog napisał/a:

Czy to nie jest z filmu "Zapowiedz" (Knowing 2009)? Bardzo podobał mi się ten film, pamiętam że oglądałem go zjarany, jest tam zajebista scena rozbicia się samolotu pasażerskiego, jak ją zobaczyłem to tylko takie wielkie WOW, bardzo pozytywnie, polecam.

Poza kilkoma dobrymi scenami film jest gówniany.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2013-01-07, 11:30
C🤬jowy film, w którym chyba tylko żydów nie upchnęli, bo wszystko inne z kosmitami na czele było. Ponadto bardzo długi i masa scen na siłę przeciągana.

podpis użytkownika

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś