Palacz - osoba która przez całe życie opłaca abonament za to żeby potem umrzeć przedwcześnie i w męczarniach.
Inaczej tego określić się nie da. Człowiek wydaje gruby hajs na gówno po którym nie ma nic oprócz zj🤬ego zdrowia.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Inaczej tego określić się nie da. Człowiek wydaje gruby hajs na gówno po którym nie ma nic oprócz zj🤬ego zdrowia.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
-Panie doktorze, czy jak nie będę uprawiał seksu, pił ani palił, to dożyje 120 lat?
-Dożyje Pan... ale po co?
A tak szczerze to pale za swoje, więc proszę się łaskawie odp🤬lić.
-Dożyje Pan... ale po co?
Cytat:
Onkolog powinien ci potem powiedzieć:
- Paliłeś za swoje, więc lecz się za swoje.
Dlaczego podatnicy mają płacić za leczenie kogoś, kto zniszczył sobie zdrowie na własne życzenie i za własne pieniądze?
podpis użytkownika
Pih
BongMan napisał/a:
Onkolog powinien ci potem powiedzieć:
- Paliłeś za swoje, więc lecz się za swoje.
Dlaczego podatnicy mają płacić za leczenie kogoś, kto zniszczył sobie zdrowie na własne życzenie i za własne pieniądze?
Oddaję na ten cel co miesiąc sporą część mojej wypłaty.
Twój argument brzmi równie idiotycznie co, np. taki:
Przekroczyłeś prędkość? Miałeś wypadek? Niech chirurg, ortopeda powie Ci, żebyś leczył się za swoje. Dlaczego podatnicy mają płacić za leczenie kogoś, kto zniszczył sobie zdrowie na własne życzenie i za własne pieniądze?
Idiotycznie brzmi twoje porównanie. Wypadek to, jak sama nazwa wskazuje, wypadek. Palenie tego gówna to świadome i dobrowolne działanie, które niszczy zdrowie. Są ludzie chorzy którzy potrzebują pomocy a zamiast leczyć ich, to leczy się jakiegoś idiotę który ma raka tylko dlatego sam o to prosił, że uzależnił się od kawałka tytoniu zawiniętego w papierek. Człowiek, istota rozumna, uzależniona od takiego gówna. Nie jest to żałosne?
Fazi
Pih
podpis użytkownika
Pih
Wyrywasz zdania z kontekstu i nie czytasz ze zrozumieniem... Czy ty czasem nie aspirujesz do zostania politykiem??