👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Hamowanie silnikiem a nie na jałowym. I automat to nie jest argument... Też się da i nawet łatwiej bo nie trzeba wachlować biegami
Hamowanie silnikiem a nie na jałowym. I automat to nie jest argument... Też się da i nawet łatwiej bo nie trzeba wachlować biegami
Kto bogatemu zabroni? Przecież się Seicentami czy innymi Golfami nie stukają.

w Hameryce już rozpoczął się coroczny Zlot miłośników Letniego Ogumienia
pojeździjcie sobie z zimowymi oponami po lodzie będzie dokładnie taki sam efekt...
kierowcy od pięciu boleści
kierowcy od pięciu boleści

zomos, nie hamowanie silnikiem tylko toczenie się na biegu na wolnych obrotach. Źle się określiłem. 3 lata jeździłem trupem bez ABS-u i nigdy nie miałem w zimie problemu z blokowaniem kół.

Oł maj GAD! Jedyne, co potrafią, hamburgery nie znające opon zimowych, psia ich mać, tfu!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie