👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiedyś? To są nowe bajki, kiedyś to był Krecik, Wilk i Zając itp.

MojeAvi napisał/a:
DIDI + Dexter ! ! !
ET + ED i EDI też dobzi kolesie... Co mówisz panie desko?

Pamiętam czasy starego cartoon network i fox kids. To były bajki
Ed + Edd i Eddy, 2 głupie psy, Oggy i karaluchy, Chojrak, Pinky i Mózg, i wiele innych
A teraz to nawet szkoda gadać co leci w TV. A z tych jeszcze starszych bajek to pamiętam Wilka i Zająca. Niestety tą bajke tak ostatnio sp🤬zielili dodając do orginału polski dubbing

To jest bajka z czasów, kiedy CN był zajebisty. Ostatnio obejrzałam wszystkie sezony Edów w kilka dni po długim czasie nieoglądania (od dzieciństwa) i czuję się spełniona. Dawno nie ryłam mordy jak głupi debil.

A ktoś kojarzy tą bajkę o rodzince kosmonautów co to jeździli na wrotkach itp.? Też leciała kiedyś na CN tylko pamiętam że wtedy to Cartoon Network sie po niemiecku oglądało
Albo MiniMax po 20 hyper leciał - pamiętacie, co było jeszcze przed tym?

Albo MiniMax po 20 hyper leciał - pamiętacie, co było jeszcze przed tym?

peersil, taa chodzi Ci o kosmiczną rodzinkę? I tego ruska co tam był ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie