Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nono12 2020-05-05, 11:39 5
Wory pod oczami i ten wyraz twarzy. Znam to. Mam tak po 3-4 tygodniowych ciągach na alkoholu.
Jak mi schodzi już, to często mam huśtawki nastroju i często zbiera mi się na płacz.
Znam ten schemat, nikogo na konstytucję nie oszukasz.
Zgłoś
Justynka99 2020-05-05, 11:45

Wiewór napisał/a:

Mógłbyś napisać, że zaj🤬eś z NIE.
No chyba nie. Hołowania jest ultrakatolibem. Chce całkowitego zakazu aborcji.

Z tym ultra to przesada. Chce chociażby mniejszego wpływu kościoła na decyzje polityczne. Można łątwo sprawdzić na latarnikwyborczy.pl/ . Tylko Dudzie prezes nie powiedział jakie ma mieć poglądy, więc nie ma jego odpowiedzi.
Zgłoś
luxpiotr 2020-05-05, 11:49 7
bigsexy napisał/a:

Niestabilny emocjonalnie prezydent ? Mamy już prezesa niestabilnego emocjonalnie i psychicznie więc Hołowczyc niech wraca do tańca z gwiazdami czy gdzie tam szopki odstawiał.

Akurat prezes jest super stabilny a cała reszta wyprowadzona z równowagi hahah PełOwcom przydałby się urlop w Tworkach.
Zgłoś
p................6 2020-05-05, 11:53 7
Justynka99 napisał/a:

Na szczęście ty prawa głosu pewnie nie masz ze względu na chorobę umysłową.

Nie pytałem o zdanie, to było stwierdzenie faktu. Gary zmywać!

Wiadomo że durne baby będa głosować na takiego Hołownie bo ładnie wygląda i uronił łezkę. To jest cały pomyslunek bab, zero logiki.
Zgłoś
Justynka99 2020-05-05, 11:58 1
poligon6 napisał/a:

Nie pytałem o zdanie, to było stwierdzenie faktu. Gary zmywać!
Wiadomo że durne baby będa głosować na takiego Hołownie bo ładnie wygląda i uronił łezkę. To jest cały pomyslunek bab, zero logiki.

Zdaję sobie sprawę z tego, że stwierdziłam fakt.

A co do głosowania - zagłosuję na tego, który da największą szansę pokonania Kaczyńskiego (bo i Duda to tylko jego dz🤬ka). Nie ma dla mnie znaczenia, czy Kosiniak, Biedroń, czy Hołownia.
Zgłoś
wertuqq 2020-05-05, 12:18 3
Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka zapina tę mameję w dupsko straponem.

Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka zapina tę mameję w dupsko straponem.
Zgłoś
p................6 2020-05-05, 12:21 2
Justynka99 napisał/a:

Zdaję sobie sprawę z tego, że stwierdziłam fakt.
A co do głosowania - zagłosuję na tego, który da największą szansę pokonania Kaczyńskiego (bo i Duda to tylko jego dz🤬ka). Nie ma dla mnie znaczenia, czy Kosiniak, Biedroń, czy Hołownia.

To ładnie zesrasz się po wyborach, nie moge sie doczekac tego biadolenia.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2020-05-05, 12:25 2
Z taką opozycją to Krasnala niedługo koronują na Króla Polski a po śmierci k🤬a beatyfikują. Następcą oczywiście będzie wyznaczony przez niego kot.
Zgłoś
adi_k0 2020-05-05, 12:58 1
poligon6 napisał/a:

To ładnie zesrasz się po wyborach

Których? Tych co ich cały cywilizowany świat nie uzna bo od a do z będą przewalone? Zesra to się duduś z jarkiem jak ich wszyscy zleją ciepłym moczem.
Zgłoś
Justynka99 2020-05-05, 13:08 1
poligon6 napisał/a:

To ładnie zesrasz się po wyborach, nie moge sie doczekac tego biadolenia.

W najgorszym przypadku będziemy mieć Prezydenta Poczty Polskiej, którego nikt poza pacynkami prezesa nie uzna. I w Polsce i na świecie.
Zgłoś
par00wka 2020-05-05, 13:14 2
Mam taki sam nóż z Ikei i kaloryfer też mam taki
Zgłoś
Roman270297 2020-05-05, 13:14 1
bbkacprzyk napisał/a:

Wez to gówno na kwejka wrzucaj

Heh śmieszne... Raz tak samo napisałem pod innym tematem. Tylko, że wrzucił go pan szanowny Angel no i nagle mój post uznał ze jest niezgodny z regulaminem... A tak naprawdę mu to nie pasowało.
Twój post zostanie bo zwykły "szarak" to wrzucił
Zgłoś
everglades00 2020-05-05, 13:23 1
Z kąd oni go wyciągnęli ?? Ten człowiek to porażka kandydat na prezydenta RP kpina w huuj
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-05-05, 13:24
Wiewór napisał/a:

Mógłbyś napisać, że zaj🤬eś z NIE.
No chyba nie. Hołowania jest ultrakatolibem. Chce całkowitego zakazu aborcji.

Akurat pedałów całkowity zakaz aborcji nie dotyczy...
Zgłoś
Jokerd 2020-05-05, 13:44 2
Jak pobrac ten film z C🤬jownia? Niesamowicie mnie smieszy, powk🤬ialbym swoich lewackich znajomych na fejsbuku.

C🤬jownia jest przeciwko aborcji? Jest ultrakatolem? Od kiedy? Odkad startuje do wyborow?Swita mi film jak cejrowski go gownem smarowal za popieranie pedalstwa i aborcji...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie