Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nono12 2020-05-05, 11:39 5
Wory pod oczami i ten wyraz twarzy. Znam to. Mam tak po 3-4 tygodniowych ciągach na alkoholu.
Jak mi schodzi już, to często mam huśtawki nastroju i często zbiera mi się na płacz.
Znam ten schemat, nikogo na konstytucję nie oszukasz.
Zgłoś
Justynka99 2020-05-05, 11:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
luxpiotr 2020-05-05, 11:49 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-05-05, 11:53 7
Justynka99 napisał/a:

Na szczęście ty prawa głosu pewnie nie masz ze względu na chorobę umysłową.

Nie pytałem o zdanie, to było stwierdzenie faktu. Gary zmywać!

Wiadomo że durne baby będa głosować na takiego Hołownie bo ładnie wygląda i uronił łezkę. To jest cały pomyslunek bab, zero logiki.
Zgłoś
Justynka99 2020-05-05, 11:58 1
Zgłoś
wertuqq 2020-05-05, 12:18 3
Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka zapina tę mameję w dupsko straponem.

Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka zapina tę mameję w dupsko straponem.
Zgłoś
konto usunięte 2020-05-05, 12:21 2
Zgłoś
TytanowyRosomak 2020-05-05, 12:25 2
Zgłoś
adi_k0 2020-05-05, 12:58 1
poligon6 napisał/a:

To ładnie zesrasz się po wyborach

Których? Tych co ich cały cywilizowany świat nie uzna bo od a do z będą przewalone? Zesra to się duduś z jarkiem jak ich wszyscy zleją ciepłym moczem.
Zgłoś
Justynka99 2020-05-05, 13:08 1
poligon6 napisał/a:

To ładnie zesrasz się po wyborach, nie moge sie doczekac tego biadolenia.

W najgorszym przypadku będziemy mieć Prezydenta Poczty Polskiej, którego nikt poza pacynkami prezesa nie uzna. I w Polsce i na świecie.
Zgłoś
par00wka 2020-05-05, 13:14 2
Mam taki sam nóż z Ikei i kaloryfer też mam taki
Zgłoś
Roman270297 2020-05-05, 13:14 1
bbkacprzyk napisał/a:

Wez to gówno na kwejka wrzucaj

Heh śmieszne... Raz tak samo napisałem pod innym tematem. Tylko, że wrzucił go pan szanowny Angel no i nagle mój post uznał ze jest niezgodny z regulaminem... A tak naprawdę mu to nie pasowało.
Twój post zostanie bo zwykły "szarak" to wrzucił
Zgłoś
everglades00 2020-05-05, 13:23 1
Z kąd oni go wyciągnęli ?? Ten człowiek to porażka kandydat na prezydenta RP kpina w huuj
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-05-05, 13:24
Zgłoś
Jokerd 2020-05-05, 13:44 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem