wzruszające
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Wory pod oczami i ten wyraz twarzy. Znam to. Mam tak po 3-4 tygodniowych ciągach na alkoholu.
Jak mi schodzi już, to często mam huśtawki nastroju i często zbiera mi się na płacz.
Znam ten schemat, nikogo na konstytucję nie oszukasz.
Jak mi schodzi już, to często mam huśtawki nastroju i często zbiera mi się na płacz.
Znam ten schemat, nikogo na konstytucję nie oszukasz.
Justynka99 napisał/a:
Na szczęście ty prawa głosu pewnie nie masz ze względu na chorobę umysłową.
Nie pytałem o zdanie, to było stwierdzenie faktu. Gary zmywać!
Wiadomo że durne baby będa głosować na takiego Hołownie bo ładnie wygląda i uronił łezkę. To jest cały pomyslunek bab, zero logiki.
Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka
zapina tę mameję w dupsko straponem.
Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka zapina tę mameję w dupsko straponem.
Mogę się założyć, że ta jego kobita, pilotka zapina tę mameję w dupsko straponem.
poligon6 napisał/a:
To ładnie zesrasz się po wyborach
Których? Tych co ich cały cywilizowany świat nie uzna bo od a do z będą przewalone? Zesra to się duduś z jarkiem jak ich wszyscy zleją ciepłym moczem.
poligon6 napisał/a:
To ładnie zesrasz się po wyborach, nie moge sie doczekac tego biadolenia.
W najgorszym przypadku będziemy mieć Prezydenta Poczty Polskiej, którego nikt poza pacynkami prezesa nie uzna. I w Polsce i na świecie.
Z kąd oni go wyciągnęli ?? Ten człowiek to porażka kandydat na prezydenta RP kpina w huuj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie