Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
TRQPL 2025-09-12, 20:38
Janko napisał/a:

Pewnie kierowca ciężarówki szczał do butelki

Całkiem prawdopodobne chociaż ten konkretny wygląda jakby srał do kuwety.
Zgłoś
Snajkers 2025-09-12, 21:05 1
I tak miał szybę do wymiany
Zgłoś
Janko 2025-09-12, 21:49
Bulbulator napisał/a:

Naturalnie, że lał do butelki z piękną i efektowną nalepką szampana.
Następnie ją oryginalnie zamknął, a Ty kupisz tą butelkę na Twoje urodziny!

Niestety ale nie piję żadnych alkoholi sto latek tobie życze z szampanem🤣
Zgłoś
gambit997 2025-09-12, 23:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mnichu 2025-09-13, 6:07
Ale urwał...
Zgłoś
~mcmt 2025-09-13, 7:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Polak_mały 2025-09-13, 7:59
Zgłoś
miedzion 2025-09-13, 10:26
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-13, 15:10
Zgłoś
~mcmt 2025-09-13, 21:24 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-13, 21:33 1
Zgłoś
poi0021 2025-09-15, 16:19
temu śmieciowi powinno się zabrać prawo jazdy do końca życia bo to jego praca i jak on jezdzi tak codziennie to zabije kogoc w końcu
Zgłoś
gambit997 2025-09-15, 21:10 1
Bulbulator napisał/a:

Jakie to były stanowiska kierownicze?
Może traktor, albo kombajn zbożowy?

Ostatnio pracowałem jako szef kuchni w japońskiej restauracji w Kielcach.
Poprzednio jako kierownik działu serwisu w firmie budującej i utrzymującej monitoringi miast oraz rozległe sieci szerokopasmowe.
Jeszcze wcześniej miałem firmęi pracowałem jako informatyk w budżetówce.

Żadnego z tych zawodów nie polecam.

Bulbulator napisał/a:

Przez 10 lat jeżdżenia (lata 90 i po 2000) po Europie zachodniej nie widziałem butelek z sikami na poboczach i nigdy taki pomysł nie wpadł mi do głowy.
Czy to jakaś nowa moda, która zapanowała po moim odejściu od tej pracy?

To że raz na ruski rok odleję się do butelki nie znaczy że znaczę nimi drogę za sobą.

Bulbulator napisał/a:

A tak w ogóle jestem fotografem z zawodu, tylko po mojej emigracji nie dostałem żadnej szansy na jego wykonywanie.

Fotografowałem zarobkowo przez 16 lat. Wystawiałem też prace oraz nawet kilka razy udało sięje sprzedać. Piękny zawód.

Bulbulator napisał/a:

Krystyna Janda nie jest przedstawicielką elity, tylko głupią bździągwą cierpiącą na zaburzone postrzeganie rzeczywistości.
Jej zniknięcie ze społeczeństwa nie będzie miało żadnego wpływu na to społeczeństwo.

Janda to zadufany w sobie szkodnik społeczny, jest bardziej nadęta niż mój pęcherz moczowy zanim jestem zmuszony skorzystać z butelki.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-15, 21:39 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem