👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rydzo2008, bez niego sadol byłby smutny i ponury. kopiowanie filmików mu nie pasuje, wrzucanie autorskich prac tez mu nie pasuje. co za łeb, wieczne narzekanie! jak wali sobie gruchę to też narzeka ze taka mała, dlatego kładzie się do wanny w poprzek i sobie ciucia
nie wiem ile w tym prawdy, ale wszyscy jego sąsiedzi tak mówią
na dobra a teraz na temat filmu, myślę że lew powiedział: "...ty srydzo a może weźmiesz kabel i pójdziesz do lasu jebnąć się na gałęzi? myślisz że ktoś by tu tęsknił za tobą?"
nie mysl sobie ze cie nie lubie, napisałem to wszystko bo BARDZO cie lubie, załamałbym się gdybyś nie udzielał swoich tryskających inteligencją komentarzy
...zdradze ci jeszcze jeden sekret, tylko nie mów nikomu... żartowałem w ostatnim zdaniu

na dobra a teraz na temat filmu, myślę że lew powiedział: "...ty srydzo a może weźmiesz kabel i pójdziesz do lasu jebnąć się na gałęzi? myślisz że ktoś by tu tęsknił za tobą?"
nie mysl sobie ze cie nie lubie, napisałem to wszystko bo BARDZO cie lubie, załamałbym się gdybyś nie udzielał swoich tryskających inteligencją komentarzy

...zdradze ci jeszcze jeden sekret, tylko nie mów nikomu... żartowałem w ostatnim zdaniu

Lew taki cwaniak na lądzie. Jak mu się zbierze na prysznic, to dostanie za swoje. Już mu krokodyl rzuci mydełko.

rydzo2008 napisał/a:
może ktoś nie wchodzi na joe monstera?może mu powiedział wy.......j z kopiowaniem joemonstera ?
Podejrzewam, że za kotkiem stał większy kolega hipcio. Nie od dziś wiadomo, że aligatory, w starciach z hipopotamami, z reguły wypływają na powierzchnie martwe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie