Dlaczego to k🤬a zawsze ZAWSZE jest obcięte w najlepszym momencie? Ktoś to obrabia i przycina przed wstawieniem do sieci? Myśli sobie- miałem kumpla, skręcił kark. Będzie pierdylion łapci w górę i subików c🤬j wie gdzie. No ale nie...No co było dalej, to nie pokażę. Nosz k🤬a chociaż 5 sekund dalej jego mać!
Znawca_Cipek napisał/a:
Dlaczego to k🤬a zawsze ZAWSZE jest obcięte w najlepszym momencie?
pełna wersja za opłatą u mnie

Znawca_Cipek napisał/a:
Dlaczego to k🤬a zawsze ZAWSZE jest obcięte w najlepszym momencie? Ktoś to obrabia i przycina przed wstawieniem do sieci? Myśli sobie- miałem kumpla, skręcił kark. Będzie pierdylion łapci w górę i subików c🤬j wie gdzie. No ale nie...No co było dalej, to nie pokażę. Nosz k🤬a chociaż 5 sekund dalej jego mać!
Fajnych musisz mieć kumpli...
Znawca_Cipek napisał/a:
Chłopie, do każdej takiej sytuacji można dokręcić co najmniej 30 minutowy dokument.
Kiedyś taki oglądałem - może ktoś inny też.
Koleś ok 16 lat chciał zjechać z ok. 6 metrowej rampy.
Jak klapnął łbem o asfalt słychać było dźwięk podobny do rozbijanego arbuza.
Pęknięcie czaszki, stan krytyczny, płacz rodziców i bliskich, tygodnie w szpitalu, a po wyjściu niezdolność do życia bo co ok 2 godziny resetowała mu się pamięć do stanu sprzed kontuzji. Jednym słowem: nudy.
Nie no na szczęście upadł na śnieg. Mógł sobie kark uszkodzić
podpis użytkownika
Sanity is for the weak
Uwielbiam jak kretyni przed tego typu saltem, albo skokiem na glowke do wody, ostatni raz w zyciu sprawnie poruszaja karkiem na rozgrzewke, nawet nie zdajac sobie z tego sprawy.

rzadko ludzie publikują filmy ze skutkiem śmiertelnym,
sam mam znajomą, która nagrała wypadek,śmierć swojego chłopaka i nie pójdzie to w świat
sam mam znajomą, która nagrała wypadek,śmierć swojego chłopaka i nie pójdzie to w świat