Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Królowa szosy
konto usunięte • 2013-12-04, 21:30
Kobieta malująca się podczas jazdy autem. Jak mi się wydaje jej miejsce jest w kuchni.

Więcej info
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-05, 1:59 6
Nigdy nie zrozumiem idiotów uniemożliwiających jazdę na suwak, jak i tych co jak barany w kolejce jednym pasem jadą. Przecież nie po to są dwa pasy budowane by z jednego korzystać. Jeszcze to tłumaczenie, że najpierw wyprzedza a potem się wciska cham. A co to kogo ku*wa obchodzi, przecież to ja się muszę wcisnąć i jest to mój problem jak mnie nikt nie wpuści.

Nie wiem kto daje prawko ludziom bez nawet odrobiny zdolności logicznego myślenia. Załóżmy, że w korku stoją pojazdy o łącznej długości 500m. Wykorzystując jeden pas jak większość idiotów korek ma 500m długości i występuje wysokie prawdopodobieństwo blokowania skrzyżowań przejść dla pieszych itp. utrudniając życie wielu innym osobom. Wykorzystując dwa pasy korek ma już tylko 250m. Więc ja się pytam jeszcze raz. Jaki jest sens jazdy tylko jednym pasem?
Zgłoś
rav4ever 2013-12-05, 2:19 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adek1507 2013-12-05, 7:29
Kochany wiadukt Dąbrowskiego w Białym.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 9:11 1
Piwko za Pearl Jam.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 9:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 10:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 10:33
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2013-12-05, 10:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 11:33 1
Zgłoś
mak667 2013-12-05, 11:44
należy jej się rysa w poprzek dachu
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 12:00
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-05, 12:25 1
Zanim zaczniecie stosować suwak, wielcy kierowcy... nauczcie się jak to robić prawidłowo, a nie blokujecie praktycznie pas pajace wpuszczając innych
Zgłoś
eekz 2013-12-05, 14:10 4
Zgłoś
CiałoObce 2013-12-05, 14:39
nie wazne ze baba cos tam se maluje, gosciu z laska sluchaja dobrej muzyki w aucie, pearl jam - mind your manners , piwo
Zgłoś
Galin 2013-12-05, 14:43 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem