Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hansuke 2024-11-05, 23:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MalyjohC 2024-11-06, 0:03 2
Tak sie robi jak pieczywo nie zeszło to woda I na szybko do pieca i za 5 min świeży chlebek
Zgłoś
tomnbb 2024-11-06, 0:13
213213 napisał/a:

mój dziadek pracował w UB, mój ociec pracuje w agorze i całe życie tacy jak ty kpili ze mnie że jestem z ubeckiej rodziny, a teraz to oni płaczą, że są cenzurowani, dyskryminowani, a ja mam bekę, BEKĘ, bo to ja teraz jestem na górze i robię co chcę

Cale życie przegryw, widać odcisneło to piętno na nie skażone myślą główce. R🤬ali cię całe, życie a teraz myślisz, że jesteś na górze. Możesz pisać co chcesz - internet daje wolność wypowiedzi. Ale z tym robieniem co chcesz to uważaj - mama zabierze kabel od internetu i co ci zostanie?
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2024-11-06, 0:36
Ale to nie wiadomo czy to Pastor czy podszywający się ostatnio masowo pod Pastorów "E F E B O F I L E" czyli Mafia Homoseksualistów przenikająca Kościół... Nie wiem może i teoria spiskowa, no walą na potęgę jednak małych chłopców nie dziewczynki.
Zgłoś
Fiferin 2024-11-06, 1:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-06, 1:24
Zgłoś
Seymouro1908 2024-11-06, 1:53
JestemZayebistyAwyNie napisał/a:

Beka z katoli

Katol z beki.
Zgłoś
mynameisgod 2024-11-06, 2:08 2
dobrze że konia nie walił na te bułeczki , jak ten ...do jogurtów w pracy ...w znanym polskim filmie
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-06, 2:23 1
213213 napisał/a:

a ty co, z zakonu prosto? mój dziadek pracował w UB, mój ociec pracuje w agorze i całe życie tacy jak ty kpili ze mnie że jestem z ubeckiej rodziny, a teraz to oni płaczą, że są cenzurowani, dyskryminowani, a ja mam bekę, BEKĘ, bo to ja teraz jestem na górze i robię co chcę
mam nadzieję, że przerobią niedługo wszystkie kościoły na meczety

Jesteś na górze? Chyba swojej matki albo siostry.
Zgłoś
jola270 2024-11-06, 4:37
Zgłoś
Aleo 2024-11-06, 6:19 1
Zgłoś
Don_Dyziotto 2024-11-06, 7:13
Zgłoś
darayavahus 2024-11-06, 7:18
Zgłoś
elim 2024-11-06, 18:17
JestemZayebistyAwyNie napisał/a:

Beka z katoli

Wygląda raczej na jakiego protestanckiego klechę.
Zgłoś
majeńka 2024-11-07, 3:34

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem