Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Robajson 2022-08-27, 23:23 6
Oni mi nigdy nie przeszkadzali. Byli dla mnie neutralni ale po ostatnich wojażach mam ich dosyć i napewno im nie pomogę. P🤬lę ich i niech sobie k🤬a radzą sami...
Zgłoś
Gaiseric 2022-08-27, 23:26 24
djzib0 napisał/a:

Gówno, a nie tak powinno być. Jakby do Polaka tak się odzywali to by nie było końca komentarzy typu ChWDP i tym podobnych.

Różnica jest taka, że policjant nie odzywa się tak do Polaka, a do upadlińca. Jako gość tutaj, wschodni dzikus albo ma się dostosować do panujących praw i zwyczajów, albo niech wyp🤬ala do siebie ruskie rakiety w czapkę łapać.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Loker887 2022-08-27, 23:26 3
Odtwarzacz sie sypie...
Zgłoś
człowiek_zły 2022-08-27, 23:30 10
J🤬e kundle. Zero profesjonalizmu i osobiste podjazdy. Wyp🤬olić ze służby i odebrać psiarskie emerytury.
Zgłoś
gixi 2022-08-27, 23:37 19
Część tutaj się rzuca, że policja be... ale co wycięte jak upadliniec na nich się rzuca - już nikogo nie interesuje.
Niech wygina do siebie. Naj🤬i na swoim podwórku, to niech teraz się w tym szambie bawią.
Zgłoś
dupekzoledny 2022-08-27, 23:40 8
Na filmie Ukrainiec jest grzeczny i nie widać by był agresywny - w przeciwieństwie do tych dwóch.
Zgłoś
Love_is_Love 2022-08-27, 23:43 9
K🤬a jakie patusy policyjne... Wstyd k🤬a za tych downów... Ale nic dziwnego, tylko takich przyciąga władza i potrzeba wykonywania cudzych rozkazów.
Niestety wszędzie znajdą się jakieś czarne owce.

---

Miało być:

W imieniu Polaków - przepraszam Ukraińcy za policjantów

Przepraszam, za pomyłkę - pisałem w emocjach - na szczęście kolega @mit2 to wychwycił
Zgłoś
Szangti 2022-08-27, 23:51 10
Jest przyciete nagranie specjalnie ze UPAdliniec niby dobry i grzeczny....
Zgłoś
Gaiseric 2022-08-27, 23:52 20
Love_is_Love napisał/a:

W imieniu policjantów - jako Polak - przepraszam Ukraińcy.

Kto ci dał prawo pisać w imieniu polskich policjantów, kmiocie?

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
nek 2022-08-27, 23:52 9
Jak czytam wysrywy o tym ze policjanci dobrzy bo wyjasnili ukrainca to az mam was zjeby przed oczami. J🤬e polaczki, przegrywy zyciowe ktorzy ukrainca widzieli moze w autobusie czy tamwaju. Nie mowie o rozmowie z nimi bo p🤬dy jak wy boja sie rozmawiac, c🤬j wam w wasze pryszczate dupy. Za tym ormowcow jest mi wstyd, mam nadzieje ze maja za to przej🤬e. Byli na tyle uposledzeni ze nie zauwazyli ze ziomek to nagrywa.
Zgłoś
hardowski 2022-08-27, 23:55 10
Policjant słownictwo mało profesjonalne... Ogólnie nie wiem, co było przed, może ich czymś wk🤬ił faktycznie, ale gliniarz powinien zawsze zachować pewien poziom... Z tym, że teraz biorą praktycznie byle kogo do policji, to tak niestety bywa...
Zgłoś
joti 2022-08-27, 23:59
Przez ani chwilę nie widać policjanta wypowiadającego słyszane na filmie słowa. Mi to wygląda na nagranie jakiejś interwencji i podkładkę głosu. Ogólnie nie chcę bronić psów, bo to nieraz hołota jak kibole i do tego mafia wzajemnej adoracji, ale jednak są opanowani i jakoś mi się nie wydaje żeby się tak podłożyli na filmie.
Zgłoś
Love_is_Love 2022-08-28, 0:05
mit2 napisał/a:

Kto ci dał prawo pisać w imieniu polskich policjantów, kmiocie?

A "kmiocie" to czasem nie zwykł mawiać Jaś Kapela? Masz tu konto Jasiu?
Zgłoś
Pitok 2022-08-28, 0:08 9
Niech wraca na ukrainę walczyć za swój kraj.
Zgłoś
~Dostojny 2022-08-28, 0:12
nek napisał/a:

Nie mowie o rozmowie z nimi

To chyba tylko dr Dolittle posiadał takie zdolności

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie