📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
siedzimy z kumplem na ławce koło rzeki i psiarnia podchodzi i nas spisuję że piwko pijemy.A ja do psa że tam wszyscy piją i co .A on domnie że to są ukraińcy brawo polska
Pracowałem z mnóstwem Ukraińców oni zawsze nie wiedzą nie zrobił nie może bbo za ciężko nie da się a na Ukrainie to ja tak robiłem. Dlatego była taka przepaść między naszymi krajami. A teraz to na prawdę się panoszą ja biorę dodatkowe fuchy w weekendy bo nie wiem czy na kredyt mi starczy a oni z urzędu 500+ dofinansowanie do mieszkania700zl z budżetu miasta czy paczki z jedzeniem w mopsie i nikt nawet nie sprawdza jaką jest ich sytuacja materialna. I na nich idą nasze grube miliardy PLN a do pracy może pójdzie może nie a to się kobitce nie podoba i nie będzie robić. Aha jak będzie ich więcej niż 20%mnuejszosci to będą mieli prawo ustanowić jako drugi język ukraiński
ale fikołek, patusy podziwiaja pana policjanta ktory za takie gadanie do ukr jest juz ich idolem, a jakby tak gadal do jakiegos polaka to juz wtedy byłby be xD
Jak widać polaczki dalej sraja na swój naród i bronią obcych jak to powiedział jeden gość "daj polakom rządzić i sami się wybija" i miał rację.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie