👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakoś ten drący się zniewieściały prawiczek ma grubo ponad 1 500 000 widzów
Jak można się podnieca takim debilem NIE KUMAM co w tym śmiesznego ,bardziej żałosne kto da piwo ten lamus!!!!!!!!!!!!!!
Zagrajcie dwa razy
a na ekranie uświadczycie swoje poprzednie zwierzątko

kpaxian napisał/a:
dorosły facet (już sam fakt, że zaczyna) gra w jakąś flashową grę i jeszcze się zachowuje jakby mu dziadka harmonią zabili, klęska cywilizacyjna ;\
Koleś zarabia na tym o wiele więcej niż ty, jeżeli ty w ogóle zarabiasz.
Nie żebym go bronił czy Ciebie wyzywał ale tak jest.
domin299 napisał/a:
Jakoś ten drący się zniewieściały prawiczek ma grubo ponad 1 500 000 widzów
Widziałeś jego dziewczynę?

Nie wytrzymię.
PewDiePie oczywiście jest takim typowym celebrytą internetowym, jednak robi rzeczy o których większość z was gówno wie. Najłatwiej oceniać nic nie wiedząc, nie?
Tak, ma zajebistą laskę, zarabia hajs na tym co robi, dziennie ogląda go tysiące osób z całego świata, jest niesamowicie sympatyczny i nie jest takim egoistą jak reszta internetowych celebrytów. Rozmawia z fanami, udziela im porad (nie tylko jak podwyższać głos do falsetu), założył również fundację (kilka dni temu) dla dzieciaczków chorych na nowotwory, raki i inne skorupiaki.
I nie robi filmów tylko z idiotycznymi komentarzami swego autorstwa.
Deal with it.
PewDiePie oczywiście jest takim typowym celebrytą internetowym, jednak robi rzeczy o których większość z was gówno wie. Najłatwiej oceniać nic nie wiedząc, nie?
Tak, ma zajebistą laskę, zarabia hajs na tym co robi, dziennie ogląda go tysiące osób z całego świata, jest niesamowicie sympatyczny i nie jest takim egoistą jak reszta internetowych celebrytów. Rozmawia z fanami, udziela im porad (nie tylko jak podwyższać głos do falsetu), założył również fundację (kilka dni temu) dla dzieciaczków chorych na nowotwory, raki i inne skorupiaki.
I nie robi filmów tylko z idiotycznymi komentarzami swego autorstwa.
Deal with it.
Meadow napisał/a:
Koleś zarabia na tym o wiele więcej niż ty, jeżeli ty w ogóle zarabiasz.
Nie żebym go bronił czy Ciebie wyzywał ale tak jest.
Widziałeś jego dziewczynę?
Oczywiście ! Moja wypowiedź miała skrytykować krytykujących go a nie jego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie